News Flash:

Efecte miraculoase: ce se intampla daca bei trei cesti de cafea pe zi

28 Noiembrie 2015
1699 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea la ibric
Milioane de oameni isi incep ziua cu o ceasca de cafea tare. Ae langa fapul ca iti da energie si te ajuta sa te concentrezi, cercetatorii au descopert ca aceastabautura populara mai are un beneficiu uimitor.

Daca bei intre trei si cinci cesti pe zi, iti scazi riscul de a face Alzheimer cu pana la 20%, potrivit unui studiu publicat de Institutul de Informatii Stiintifice desprecafea, din Marea Britanie, potrivit doctorulzilei.ro.
Expertii de la Societatea Britanica de Alzheimer avertizeaza insa ca nu exista suficiente dovezi in acest sens si ca e nevoie de mai multe teste. Sunt 115,4 milioane de oameni cu Alzheimer in intreaga lume si se estimeaza ca numarul se va tripla pana in 2050, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Noul studiu arata ce efect are dieta asupra dezvoltarii bolii. S-a dovedit ca  dieta mediteraneeana bogata in peste, fructe si legume proaspete, ulei de masline si vin rosu reduce riscul. Cercetatorii sugereaza ca polifenolii sunt cei care protejeaza impotriva imbolnavirii. Acesti compusi se gasesc in cantitati mari si in cafea.

cafea tare energie bautura beneficiu uimitor alzheimer cafea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007337 (s)