News Flash:

Ecaterina Andronescu, legat de protestele din Capitala: Daca cineva vrea sa arate ca tara e neguvernabila, sa isi asume responsabilitatea

21 Ianuarie 2018
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
ecaterina

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a declarat, legat de protestele de sambata seara din Capitala, ca daca ele transmit un mesaj in exterior ca Romania este intr-o tara neguvernabila, atunci trebuie sa isi asume repsonsabilitatea toti cei care poate i-au indemnat pe oameni la proteste.
"Avem institutii in statul acesta. Vom avea in continuare legi care nu ii vor impiedica pe cei din aceste institutii sa ii ancheteze pe baza de probe pe corupti. Ce ma ingrijoreaza in aceste demonstratii nu e faptul ca oamenii au iesit in strada. E dreptul lor de a protesta fata de lucrurile care ii nemultumesc. Daca aceste demonstratii genereaza instabilitatea tarii, daca ele transmit un mesaj in afara ca Romania este intr-o tara neguvernabila, atunci trebuie sa isi asume responsabilitatea toti cei care poate din spate i-au indemnat sa iasa", a declarat Ecaterina Andronescu, la Digi24.

"Pot sa va transmit mesajele care spun ca unii primari, va dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman, au platit transportul celor care au iesit in strada. Daca ies pentru ca sunt nemultumiti este dreptul lor constitutional si trebuie sa ii respectam. Daca cineva vrea sa arate ca Romania este o tara neguvernabila, trebuie sa isi asume responsabilitatea", a completat Andronescu.

Aceasta a mai spus ca cele trei legi care vizeaza sistemul judiciar sunt pe masa Curtii Constitutionale, iar institutia va decide daca sunt sau nu constitutionale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005843 (s)