News Flash:

Dupa ani de zile, a spus in sfarsit ce parere are despre ea! Busu, declaratii despre Andreea Esca: “Daca pe Andreea Esca o iei de aici…”

26 Martie 2018
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
busu

Florin Busuioc, Busu cum il stiu telespectatorii pe prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a facut declaratii despre televiziune si despre ce s-ar intampla daca nu ar mai fi la postul respectiv.

Florin Busuioc, care are un fiu secret, este cel mai cunoscut prezentator meteo de la noi din tara.

De ani de zile, Busu ii informeaza pe romani despre cum va fi vremea. Florin Busuioc, care intr-un interviu recent povestea cum a ajuns sa prezinte rubrica Meteo de la Pro TV, a acordat un interviu in care a vorbit despre televiziune.

Intrebat ce inseamna Pro TV pentru el si daca ar mai fi fost acelasi Busu daca era la Antena 1 sau la TVR, Busu a raspuns:

“Nu stiu, habar nu am. Nu am un sistem de referinta. Eu am fost de la inceput aici si nu m-am mutat de la o televiziune la alta, asa ca nu cunosc varianta Busu de la alta televiziune.

Variana Busu de la ProTV a fost, in afara de contributia perosnala, o creatie a unei echipe intregi”.

“O chestie pe care eu pot sa o spun acum, dupa atatia ani de televiziune. Daca pe Andreea Esca o iei de aici de la ProTV, ea nu dispare ca entitate si ca Andreea Esca, pentru ca este o personalitate puternica.

Busu, daca l-ai luat de aici si il pui in alta parte si nu mai are treaba cu ProTv-ul, nu dispare nici el ca entitate pentru ca experienta, anii, felul in care a abordat lucrurile, il fac sa existe si in continuare.

Insa, exista oameni, nu am sa zic cine, care au fost creati de ProTv si care azi nu prea mai exista, pentru ca au fost doar creati”, a mai spus prezentatorul TV.

Busu a rupt tacerea despre Neti Sandu: „Nu mai pot. O sa bag mana si o sa o trag bine de par”. Ce pateste de ani de zile din cauza ei:

De ani de zile, exista o mare controversa in echipa prezentatorilor jurnalului de dimineata de la Pro TV.

Multi telespectatori sunt convinsi de faptul ca indragita Neti Sandu, cea care le spune romanilor cat de bine le va merge zilnic din punct de vedere astrologic, poarta peruca.

Desi a declarat in nenumarate randuri ca este parul sau si o coafura care i se potriveste manusa, exista multi telespectatori care inca mai cred ca Neti are peruca.

Florin Busuioc, prezentatorul de la meteo, a rupt tacerea despre Neti.

El a hotarat, alaturi de colegii din echipa emisiunii de dimineata, sa puna capat o data pentru totdeauna controverselor legate de faptul ca Neti Sandu ar purta peruca.

Busu vrea sa o traga de par in direct:

„Intr-o dimineata, in direct, o sa o iau de par, o sa bag mana si o sa o trag bine de par ca sa vada toata lumea ca nu poarta peruca.

Nu mai pot, toata lumea ma intreaba daca ea poarta peruca. Asa rezolvam situatia, daca ea nu vrea sa se ciufuleasca si sa vada lumea ca e parul ei”, a spus glumind Florin Busuioc in timpul emisiunii.


meteo antena busu variana busu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006785 (s)