News Flash:

Drama pe care nimeni nu o stie despre Teo Trandafir. „Am inceput sa ma razbun pe toata lumea”

1 Decembrie 2021
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir

Teo Trandafir nu are nevoie de prea multe introduceri. Prezentatoarea de la Kanal D este o veterana a televiziunii, prin mainile ei trecand mii de aspiranti la o cariera tv. Acum, Teo si-a gasit linistea, atat profesionat, cat si personal, dar parcursul ei nu a fost deloc unul usor. Vedeta a trecut prin multe momente de cumpana, a fost la un pas de moarte, iar acum, privind retrospectiv, este mai puternica ca niciodata.

Teo s-a luptat pentru viata ei si a castigat cu multe sacrificii lupta. Nu i-a fost deloc usor si nici nu a trecut prea repede peste acele momente crunte. Prezentatoarea de la Kanal D a fost diagnosticata cu pancreatita acuta si ar fi putut sa isi piarda viata. In acele momente, zilele erau pentru ea un calvar din care nu stia daca va mai scapa.


Intr-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit despre aceasta experienta dureroasa, dar si despre lucrurile care au dezamagit-o cel mai tare in zilele in care era internata in spital. A fost afectata enorm de faptul ca tatal ei aparea la televizor, in loc sa mearga sa o viziteze si sa vada care este starea ei de sanatate.


„Un copil care nu-si iarta parintii este un monstru pentru ca va veni ziua in care trebuie sa ii spui la revedere. L-am invitat prin Skype, la Kanal D si ne-am marturisit public iubirea dementa care ne-a unit. Tatal meu a fost soarele meu. Am simtit nevoia sa ne iertam, nu neaparat sa ne expunem, dar sa avem marturie amandoi ca exista mai multe perspective. Eram atat de inversunata. Am suferit cinci anestezii generale intr-o luna jumatate. Am uitat cum ma cheama. Am uitat sa vorbesc. Mi-am dat seama ca nu voi mai fi ce am fost. Am inceput sa ma razbun pe toata lumea. Oricine era de vina in afara de mine. Mi-am zis ca trebuie sa lupt mai mult. Am inteles ca acuzele si degetele indreptate impotriva altuia nu folosesc la nimic”, a povestit Teo Trandafir.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008361 (s)