News Flash:

Doua intersectii pe Calea Timisoarei, pentru fluidizarea traficului. Licitatie pentru studiul de fezabilitate

5 Ianuarie 2022
353 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Consiliul Judetean Timis vrea doua intersectii pe Calea Timisoarei pentru siguranta in trafic si fluidizarea acestuia. Institutia ofera aproximativ 125.000 de lei pentru studiul de fezabilitate.
 
 
Cele doua intersectii de pe Calea Timisoarei din Giroc urmeaza sa fie realizate la intersectie cu bulevardul Soarelui, respectiv la intersectie cu strada Jupiter din Giroc.

Pentru a merge spre Giroc, soferii sunt nevoiti fie sa intoarca in sensul giratoriu de la intrarea in localitate, fie sa vireze direct pe banda opusa, trecand peste doua benzi de circulatie, in conditii de trafic intens. Astfel, intersectiile se amenajeaza pentru fluidizarea traficului si siguranta in trafic, conform reprezentantilor institutiei.

Consiliul Judetean cauta o firma care sa faca studiul de fezabilitate. Ofera 124.300 de lei (cu TVA), iar ofertele se pot depune pana in 25 ianuarie.

Pe Calea Timisoarei se circula pe patru benzi, iar iesirea de pe bulevardele sau strazile din preajma se face anevoios. Cei care locuiesc in zona au descris adesea traficul ca fiind unul de cosmar. Din acest motiv, in primavara anului trecut, Primaria Giroc voia sa preia Calea Timisoarei de la CJ Timis, pentru a gestiona mai bine acest drum.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1897 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)