News Flash:

Dosarul FRAUDEI LA BACALAUREAT: Costica Varzaru a scapat de inchisoare!

10 Noiembrie 2014
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
costica varzaru
Costica Varzaru, fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare intrucat costurile detentiei ar ajunge sa fie suportate de catre contribuabili, arata Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei.
Instanta Tribunalului Bucuresti a condamnat-o, in 25 septembrie, pe Costica Varzaru la trei ani de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, si o suta de zile de munca in folosul comunitatii, in dosarul privind fraudarea examenului de bacalaureat.
"Instanta de judecata are in vedere in stabilirea naturii si cuantumului pedepsei ce urmeaza a se aplica inculpatei interesul societatii, in conditiile in care ca si profesor nu s-au ridicat obiectiuni cu privire la probitatea sa profesionala, probitate care poate fi pusa in slujba societatii, cu atat mai mult cu cat costurile aferente executarii pedepsei in detentie sunt suportate tot de catre contribuabili", arata instanta in motivarea deciziei.
Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti aminteste, in documentul citat, si faptul ca, prin natura faptelor savarsite, Costica Varzaru a adus atingere "imaginii si increderii de care se bucura sistemul de invatamant", prin ideea ca este posibila promovarea unor examene prin frauda. Mediafax.ro

costica varzaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006560 (s)