News Flash:

Doi soferi beti au facut accident, la Timisoara. Patru persoane au ajuns la spital

25 Iulie 2021
458 Vizualizari | 0 Comentarii
accident timisoara

Accident de circulatie, in noaptea de sambata spre duminica, in Calea Girocului din Timisoara. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce un sofer nu a acordat prioritate de dreapta. Ajunsi la fata locului, politistii si-au dat seama imediat ca ambele persoane care se aflau la volan erau in stare de ebrietate.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intersecția Căii Martirilor cu strada Mureș. Un șofer în vârstă de 64 de ani circula dinspre strada Lidia, iar la intersecție cu Mureș a vrut să vireze la stânga. Nu a acordat prioritate unui autoturism condus din sens opus de un bărbat de 50 de ani.

„În urma impactului, 4 persoane au fost rănite și transportate la spital, respectiv conducatorul auto de 64 de ani și 3 femei în vârstă de 19, 26 și 50 ani, cele din urmă fiind pasagere în autoturismul condus de barbatul de 50 de ani”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

Polițiștii sosiți la fața locului au simțit că ambii conducători miros a alcool și au decis să îi testeze. Rezultatul etilotestului a fost identic în ambele cazuri, 0.45 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, dar și pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009430 (s)