News Flash:

Doi romani cautati la nivel international, depistati de politistii de frontiera de la Nadlac

31 Mai 2016
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
nadlac aglomerat
Doi romani cautati la nivel international pentru comiterea de infractiuni au fost depistati de politisti la punctul de trecere a frontierei Nadlac II - Csanadpalota, a informat, luni, purtatorul de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera (STPF) Arad, Daniel Iancu. 
"In zorii zilei de luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Claudiu P., in varsta de 35 de ani, din judetul Mehedinti, calatorind ca pasager intr-un autoturism", a declarat presei reprezentantul STPF Arad, mentionand ca pe numele barbatului era emis, de catre autoritatile romane, un mandat european de arestare, pentru distrugere si vatamare corporala. 
Anterior, la acelasi punct de trecere a frontierei a fost depistat un constantean cautat de autoritatile judiciare din Danemarca. 
"Cu circa 30 de ore inainte, (...) pe sensul de iesire din tara, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, numitul Mitica P., cetatean roman in varsta de 33 de ani, din judetul Constanta, care calatorea ca pasager intr-un autocar ce circula pe ruta Romania- Germania. (...) Cu ocazia efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis, de catre autoritatile daneze si romane, un mandat de arestare preventiva pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii", potrivit lui Daniel Iancu. 
In ambele cazuri, cei doi barbati au fost predati unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad in vederea luarii masurilor legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004678 (s)