News Flash:

Doi directori la RATB, suspectati de furt de motorina

30 Iunie 2015
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
furt de motorina2
Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, la autobaza din Titan a Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), precum si la locuintele unor angajati ai regiei suspectati ca au furat cantitati insemnate de motorina, printre persoanele vizate fiind si doi directori ai institutiei.
Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Capitalei, aproximativ 70 de politisti ai Directiei Generale de Politie Bucuresti, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, pun in aplicare 18 mandate de perchezitie domiciliara in Capitala si in judetele Ilfov si Ialomita si pun in executare 24 mandate de aducere intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de delapidare, complicitate la delapidare si furt.
Conform sursei citate, persoanele suspectate in acest caz sunt angajati ai unei autobaze din Bucuresti, care ar fi sustras cantitati insemnate de motorina, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau in scop propriu.
In urma perchezitiilor, suspectii vor fi dusi la audieri la sediul Directiei Generale de Politie Bucuresti.
Surse din Politie au declarat pentru MEDIAFAX ca perchezitiile au loc la autobaza din Titan a Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), fiind vizati mai multi angajati ai regiei suspectati de furturi de motorina. Intre persoanele vizate se numara si directorul autobazei Titan a RATB si directorul de exploatare tehnica. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007788 (s)