News Flash:

Doctorii au vrut sa interneze acest copil la Psihiatrie, pentru ca nimeni sa nu-i poata vedea fata. 20 de ani mai tarziu, s-a intamplat ceva uimitor

11 Ianuarie 2016
5612 Vizualizari | 1 Comentarii
Mui
Mui Thomas este o tanara unica ce sufera de o boala de piele extrem de rara. Datorita dragostei pe care i-au aratat-o parintii sai adoptivi si a determinarii sale de a duce o viata frumoasa, tanara a devenit o sursa de inspiratie pentru intreaga lume. Iata povestea ei:


Familia Thomas a luat nastere in momentul in care Roger si Tina s-au indragostit. Cei doi lucrau ca voluntari intr-un spital cand au cunoscut-o si s-au indragostit de Mui. Conducerea spitalului planuia sa interneze copilul intr-o institutie de boli mintale. Roger si Tina au decis sa o adopte pe Mui, cu toate ca stiau ca viata lor se va schimba pentru totdeauna. Fetita avea nevoie de ingrijire constanta, din cauza bolii de piele incurabile de care suferea.


Boala de care sufera Mui o face sa arate de parca ar fi fost arsa. Oamenii care nu cunoasteau povestea fetei i-au acuzat deseori pe parinti de abuz. "O femeie de pe strada a scuipat-o pe sotia mea, acuzand-o ca a ars-o pe Mui. Cu toate astea, noi am invatat-o pe Mui cat de important este sa fii optimist, sa te bucuri de oamenii din jurul tau, sa te bucuri de viata. Nu poti sa stii niciodata ce lucruri bune te asteapta", spune tatal tinerei. 


Boala de care sufera Mui se numeste Iihtioza fetala, fiind cunoscuta si sub numele de ihtioza arlechin. Aceasta este cea mai severa forma a ihtiozei congenitale si se caracterizeaza prin ingrosarea excesiva a stratului de cheratina la nivelul pielii bebelusului, care se naste cu un strat gros de piele, avand aspectul unei armuri care il jeneaza pe copil la fiecare miscare. Solzii galbeni specifici se cojesc, pielea se crapa, iar decesul survine de multe ori in primele saptamani de viata.


Mui are acum 22 de ani si a depasit cu mult speranta de viata pe care medicii le-o dau pacientilor cu aceasta boala. 

Galerie Foto

Mui2
mui thomas boala piele rara dragostei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 32 queries | Mysql time :0.020438 (s)