News Flash:

DETALII SOCANTE! Mihail Balasescu, fostul secretar adjunct al PNL, a avut parte de o moarte cumplita! A fost lovit in cap cu o vaza si sugrumat de fostul socru

8 Septembrie 2015
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
balasescu0
Mihail Balasescu, fost secretar adjunct al PNL, ucis vineri seara intr-un apartament din judetul Ilfov, a fost lovit in cap cu o vaza si sugrumat de fostul socru, pentru care procurorii au cerut arestarea in lipsa.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov au cerut, luni, Tribunalului Ilfov arestarea in lipsa a lui George Adrian Epaminoda Burchel, fostul socru al lui Mihail Balasescu, pentru omor. Barbatul este cautat de anchetatori de pe 4 septembrie.
Potrivit procurorilor, in noaptea de 3 spre 4 septembrie, in timp ce se afla in apartamentul sau din orasul Bragadiru, Burchel l-a lovit de mai multe ori pe fostul sau ginere, Mihail Balasescu, cu o vaza in cap si l-a sugrumat cu cinci coliere din plastic, acte de violenta ce au dus la moartea fostului secretar adjunct al PNL.
"Conform concluziilor provizorii medico-legale moartea lui Balasescu Mihail Marius a fost violenta si s-a datorat asfixiei mecanice prin strangulare.Victima prezenta si o serie de leziuni traumatice (plagi contuze epicraniene si la nivelul fetei, fractura nazala, hematoame, echimoze, excoriatii) care s- au putut produce prin lovirea cu un corp dur, cu putin timp anterior decesului in contextul procedurii strangularii", se arata in referatul cu propunerea de arestare preventiva a lui Burchel.
Mihail Balasescu a fost gasit mort, vineri seara, in casa tatalui ultimei sale sotii, in judetul Ilfov, de o femeie, care a sunat la 112.
Potrivit unor surse judiciare, fostul socru ar fi lasat un bilet unei rude in care anunta ca il va omori pe Balasescu si ca dupa aceea nu va fi de gasit.
Mihail Balasescu a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului. Mediafax.ro

mihail balasescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006230 (s)