News Flash:

DETALII SOCANTE despre exploziile privind Borussia Dortmund! Jucatorii ar fi trebuit sa MOARA pentru ca atacatorii au mizat la bursa

21 Aprilie 2017
957 Vizualizari | 0 Comentarii
borussia
Cotidianul german Bild publica astazi informatii socante despre atacul cu bomba petrecut in urma cu 10 zile in Dortmund, in urma caruia fundasul Marc Bartra a fost ranit, iar partida Borussia Dortmund - AS Monaco, din sferturile Champions League a fost amanata cu aproape 24 de ore.
Bomba care a explodat in apropiere de autocarul formatiei germane nu ar fi facut obiectul unui atac terorist, ci a reprezentat o tentativa de manipulare a pretului actiunilor Borussiei Dortmund la bursa, noteaza sursa citata.
Bild anunta ca un cetatean rus in varsta de 28 a fost arestat in aceasta dimineata de reprezentantii politiei. "Politia are un suspect: investigheaza un cetatean de nationalitate rusa, Serghei W (28 de ani). Barbatul care traieste in Baden-Württemberg era cautat de pe 13 aprilie pentru 20 de capete de acuzare pentru tentativa de crima prin folosirea unui dispozitiv explozibil. Ar fi putut detona bombele de la distanta, din hotelul echipei, "L'Arrivee". Vineri dimineata, putin inainte de ora 6, Serghei W. a fost arestat", noteaza Bild.
Jurnalistii germani mai noteaza ca "in mod evident a fost un plan diabolic" si se intreaba daca "jucatorii Borussiei Dortmund ar fi trebuit sa moara pentru ca infractorii care au mizat la bursa isi doreau sa castige milioane".
Conform Bild, suspectul a intrat in atentia oamenilor legii dupa ce ar fi cumparat 15.000 de actiuni, la un pret de 78.000 de euro, chiar din hotelul echipei, iar reprezentantii unei banci au informat politia cu privire la aceasta tranzactie "suspecta".
"Daca pretul actiunilor Borussiei Dortmund ar fi scazut signifiant, Serghei W ar fi putut face un profit urias. Conform investigatiei Politiei Federale, ar fi castigat pana la 3,9 milioane de euro.
Pretul ar fi trebuit sa cada dramatic si exact asta s-ar fi intamplat in urma unui atac in care membrii echipei ar fi fost raniti grav sau chiar ucisi", mai noteaza jurnalistii germani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005016 (s)