News Flash:

Despre acest ceai se spune ca a vindecat doi pacienti bolnavi de hepatita si ciroza in faza terminala. Din ce se prepara

30 Mai 2018
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai

Iata una dintre retetele care au produs vindecari incredibile ale pacientilor, cu un succes deosebit in cazul unor boli de ficat la care medicii au ridicat neputinciosi din umeri. Ficatul are rolul de a elimina toxinele acumulate din mancarea, bauturile sau medicamentele pe care le utilizam zilnic. Unele boli ale ficatului au un caracter temporar si se vindeca de la sine, in timp ce altele pot dura perioade lungi si conduce la aparitia unor complicatii severe.

Ceai din patru radacini

Cu acest tratament un pacient bolnav de ciroza sustine ca s-a vindecat in ultima faza si a fost complet restabilit in cateva luni. Tot cu aceasta reteta, o pacienta s-a vindecat de hepatita acuta si psoriazis. Remediul include doua componente inedite: radacina de dud si ceai de maces.

Reteta
In 3 litri de apa se pun la fiert 3 lingurite de radacina de dud maruntita si cate 1 lingurita din radacinile urmatoarelor plante: maces, pir si urzica vie. Se fierb la foc mediu pana cand mai ramane 1 litru de apa, dupa care vasul se indeparteaza de pe foc, se adauga jumatate de lingurita de iarba de rostopasca si se lasa sa se raceasca, dupa care se filtreaza.

Mod de administrare
Se administreaza 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o noua portie – intotdeauna se consuma ceai proaspat. In cazul ascitei, tratamentul se continua pana cand abdomenul ajunge la volumul normal, dupa care se face o pauza de 2 saptamani si apoi se reia, scrie doctorulzilei.ro.

Pentru a marunti radacinile de dud si maces, se recurge la o lama cu care se taie aschii subtiri din radacina, ca si cum ai ascuti un creion. Din cauza radacinii de dud, foarte importanta in ascita, pacientul va urina foarte des, iar la inceputul tratamentului urina va fi de culoare rosie.

Pe timpul tratamentului se tine regim sever, fara carne, grasimi, alcool, prajeli, si se recomanda odihna la pat in primele 2-3 saptamani. Dupa vindecare, tratamentul se reia in fiecare an, cate 1-2 luni.


retetele ficatul complicatii reteta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005130 (s)