News Flash:

Despagubiri pentru o timisoreanca muscata de maidanezi

19 Mai 2016
1531 Vizualizari | 0 Comentarii
maidanezi1
O femeie care a fost atacata de un caine vagabond a cerut despagubiri in valoare de 1.000 de lei Primariei Timisoara. A mers in instanta, dar a primit mult mai putin.
In ultimii sase ani, municipalitatea a fost obligata sa plateasca despagubiri unei singure persoane care a fost muscata de un maidanez. Femeia mergea pe trotuarul de vizavi de Universitatea de Vest, cand a fost atacata de un caine. A decis ca de vina este primaria, asa ca a mers in instanta. Este singurul caz din ultimii sase ani inregistrat la Primaria Timisoara, in perioada 2010-2016.
„In perioada 2010-2016, in evidenta Serviciului Juridic figureaza inregistrat un singur dosar care are ca obiect pretentii, reclamanta fiind muscata de un caine fara stapan, in timp ce se afla pe partea opusa Universitatii de Vest din Timisoara. Mentionam ca in cadrul dosarului, reclamanta Mleziva Antonia a solicitat instantei de judecata obligarea institutiei noastre la plata sumei de 1.000 de lei, reprezentand daune materiale datorate in baza art. 1375 Noul Cod Civil, raspunderea pentru prejudiciu cauzat de lucruri sau animale”, au declarat, pentru tion.ro, reprezentantii Directiei de Comunicare din cadrul Primariei Timisoara.
Pana la urma, judecatorii de la Judecatoria Timisoara au stabilit, in 2015, ca reclamanta are dreptate, asa ca municipalitatea a fost obligata sa-i plateasca victimei 118,97 de lei, cu titlu de despagubiri.
Va reamintim, peste 200 de oameni au ajuns la spital in primele trei luni ale anului 2016. Dupa ce au fost atacati de cainii fara stapan, acestia au cerut ajutorul medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara.

primariei timisoara primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005321 (s)