News Flash:

DESCOPERIRE SOCANTA la Vama Cenad! Unde erau ascunsi doi bebelusi!

7 Ianuarie 2017
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
cenad3
Doi bebelusi de trei luni, respectiv noua luni, din doua familii diferite, au fost descoperiti de politistii de frontiera de la Vama Cenad, in timp ce parintii lor intentionau sa-i scoata ilegal din tara, ascunzandu-i printre bagajele din autovehiculele cu care circulau. 
Copiii au fost depistati la interval de cateva minute. 
''Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat, spre miezul noptii de joi spre vineri, un baietel si o fetita, in varsta de noua luni, respectiv de 3 luni, ascunsi de catre parinti printre bagajele din autovehiculele cu care circulau, pentru a-i scoate ilegal din Romania, deoarece nu detineau documente de calatorie pentru acestia'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara remis, vineri, AGERPRES. 
Cele doua familii provin din judetele Olt si Dolj si au sustinut ca vor sa ajunga in Spania impreuna cu minorii, dar nu aveau documente de calatorie pentru micuti. 
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei celor in cauza, efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005858 (s)