News Flash:

Descoperire incredibila facuta de politistii de la Vama Moravita

26 Ianuarie 2016
3014 Vizualizari | 0 Comentarii
vama moravita
Amenda si marfa confiscata pentru un barbat si o femeie din Timis, in vama Moravita. Ei au ramas fara tigarile de contrabanda pe care le transportau dupa ce au fost prinsi de politistii de frontiera.
Cei doi au fost opriti de politisti in Vama Moravita, in timp ce incercau sa intre in tara. Oamenii legii aveau informatii ca suspectii se ocupa cu contrabanda de tigari, astfel ca i-au rugat pe colegii lor vamesi sa faca un control amanuntit.
„In baza unor informatii detinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit al autoturismului si pasagerilor acestuia. In urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata, pe corpul celor doi cetateni romani, sub haine, cantitatea totala de 134 pachete cu tigari netimbrate”, povestesc oamenii legii, scrie tion.ro.
Atat femeia, in varsta de 37 de ani, cat si barbatul, in varsta de 30 de ani, au ramas acum fara tigarile in valoare de 1.608 lei si au mai primit si o amenda.

timis vama moravita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006417 (s)