News Flash:

Derby "in familie" in turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor infrunta din nou, pentru a 30-a oara in 20 de ani

30 August 2018
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
surorile williams penisuri

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numarul 30, vineri, in turul trei la US Open 2018.
Serena a castigat 17 dintre partidele fratricide, iar Venus - 12. Doar sase dintre partidele monopolizate de familia Williams in circuitul feminin s-au consumat insa inainte de faza sferturilor de finala, sora mai mare, Venus, avand mai mult succes in aceste infruntari din primele tururi ale turneelor (4-2 scorul general).

Venus Williams (cap de serie 16) a fost prima care a depasit turul doi, inregistrand pe arena Louis Armstrong victoria cu numarul 775 in circuit, la capatul unui meci de mai putin de doua ore, impotriva Camilei Giorgi (40 WTA), scor 6-4, 7-5. Italianca invinsa cu emotii de Serena Williams in sferturile turneului de la Wimbledon a deschis perfect confruntarea cu dubla castigatoare la New York, anuland mai intai trei sanse de break si reusind apoi, imediat, sa se impuna cu returul. Venus a raspuns prompt cu rebreak, egaland scorul la 2, si a avut apoi ultimul cuvant in mansa, reusind doua break-uri in ultimele trei game-uri pentru un 6-4 linistitor.

Camila Giorgi a condus si in setul doi, cu 2-0, insa americanca a revenit, a salvat apoi la limita un al noualea game in care adversara sa a avut cinci mingi de break si a facut din nou diferenta in final de mansa.
Serena Williams (cap de serie 17) a raspuns, in deschiderea sesiunii de seara pe Arthur Ashe Stadium, cu o victorie si mai clara, intr-o ora si 7 minute, in fata Carinei Whitthoeft (101 WTA). Sextupla campioana de la US Open a avut nevoie de doar trei game-uri pentru a declansa ofensiva totala: a castigat mai apoi trei break-uri consecutive si, desi a cedat la randul sau o tura pe lansare, a inchis conturile in mansa inaugurala in 33 de minute. Scenariul setului doi a fost similar: start echilibrat si o evadare autoritara dupa primele patru game-uri, Serena castigand ultimele patru jocuri ale meciului.
Mezina familiei Williams a incheiat meciul cu de trei ori mai multe lovituri castigatoare decat Whitthoeft (30-10), 13 asi si 15 greseli nefortate.

19 asi a servit Serena Williams in primele doua meciuri la US Open 2018

195 km/h este cel mai rapid serviciu inregistrat in competitia feminina in primele trei zile la US Open 2018. I-a apartinut Serenei Williams, locul doi in topul celor mai rapide servicii fiind adjudecat de Venus Williams, cu o serva de 193 km/h

13 break-uri a reusit Venus Williams in primele doua meciuri

20 ani au trecut de la primul duel direct al surorilor Williams (1998)


surorile williams venus williams
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)