News Flash:

Deputat PSD: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari

15 Ianuarie 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii
psd

Deputatul PSD de Buzau Danut Pale si-a manifestat, luni, sustinerea fata de Guvernul Tudose si a transmis ca ”predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari”. Potrivit parlamentarului, Guvernul Tudose a demonstrat ca poate pune in aplicare progrmul de guvernare ”eficient si echilibrat”.
Parlamentarul a postat, luni, pe Facebook, un mesaj in care afirma ca PSD are responsabilitatea sa lucreze pentru binele cetatenilor, iar in acest moment binele cetatenilor inseamna ”continuarea aplicarii programului de guvernare”.

”Unitatea si dialogul intr-un partid sunt cele mai de pret bunuri pe care le are o astfel de organizatie intr-o societate democratica. Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari. Toate acestea insumate, atunci cand este vorba despre un partid aflat la guvernare, au ca rezultat proiecte benefice pentru cetateni. Cred ca avem responsabilitatea, ca partid ales cu majoritatea voturilor romanilor, sa le oferim acestora un cadru politic, economic si social stabil, sa nu ne punem singuri piedici atunci cand ceva merge bine, sa recunoastem faptul ca mai presus de orice trebuie sa fie interesul cetateanului. Iar in momentul de fata, interesul cetateanului il reprezinta dialogul constructiv intre factorii de decizie si, cel mai important, continuarea aplicarii programului de guvernare, lucru pe care actualul guvern a demonstrat ca il poate realiza in mod eficient si echilibrat”, a scris Danut Pale pe Facebook.

La Buzau, majoritatea social-democratilor cu functii in organizatie si-au manifestat public, pe Facebook, sustinerea pentru Mihai Tudose, din echipa caruia face parte si liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu, un apropiat al premierului.

Doar Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, nu a facut pana acum vreo declaratie cu privire la situatia din  partid.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)