News Flash:

Demonstratii de KENDAMA, targ de produse naturale si premii la cumparaturi, in week-end, la IULIUS MALL

30 Iunie 2017
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM

Cei care şi-au propus ca, în acest final de săptămână, să meargă la cumpărături, vor găsi la Iulius Mall Timişoara şi mai multe motive pentru a-şi petrece aici timpul liber. Pe lângă oferta completă de shopping, îi aşteaptă un târg dedicat produselor naturale şi bijuteriilor terapeutice, demonstraţii de kendama susţinute de cei mai buni jucători internaţionali şi premii la cumpărături.

 

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall Timişoara va avea loc Târgul de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice. Acesta reprezintă destinaţia perfectă pentru cei care caută produse cât mai sănătoase, cu numeroase beneficii pentru organism. Zeci de expozanţi vor fi prezenţi cu o gamă completă de articole, de la cele medicinale, săpunuri, creme naturale, miere, bijuterii cu pietre preţioase şi antialergene, până la produse alimentare fără conservanţi, ciocolată de casă, articole din lemn şi multe altele.

 

Duminică, este timpul pentru demonstraţii antrenante de kendama. Sweets Kendamas Romanian Tour se opreşte la Iulius Mall Timişoara pe 2 iulie, unde îi aşteaptă pe toţi cei care îndrăgesc acest joc. Evenimentul va începe la ora 15.00, în food court şi îi are ca invitaţi speciali pe doi maeştri recunoscuţi la nivel internaţional, Max Norcross şi Eddy Cooper, jucători profesionişti de kendama din SUA. Nu vor lipsi nici specialiştii români în domeniu, precum Oase, campion naţional la kendama, şi Alpha. Organizatorii le-au pregătit participanţilor concursuri cu premii, sesiuni de autografe şi demonstraţii susţinute de Pro-Players & Romania Players SWEETS KENDAMAS.

 

Până duminică, cei care fac cumpărături de la magazinele din Iulius Mall şi se numără printre primii clienţi ai zilei pot câştiga premii garantate, în ton cu sezonul estival: băuturi răcoritoare, selfie stick-uri, pălării de soare sau sacoşe de cumpărături. În plus, se pot înscrie la tombola verii, care le poate aduce, prin tragere la sorţi, unul dintre cele trei vouchere, în valoare de 300 de euro fiecare, la grădina zoo din Budapesta sau marele premiu: o vacanţă de neuitat, în Zanzibar, pe fascinantul continent african. Mult râvnitul cadou, în valoare de 5.000 de euro, include, pe lângă sejurul pe plajele idilice de la malul Oceanului Indian şi un safari palpitant, în doi.


cele medicinale 2 iulie oase alpha premii garantate tombola verii o va
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006463 (s)