News Flash:

MARGHERITA, topless la plaja. Fata CLEJANILOR e… ”Regina silicoanelor”!

29 Iunie 2017
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
margherita22

Dacă în 2016 Margherita era extrem de deschisă în a-şi etala trupul la plajă şi miza pe sâni, anul acesta focoasa brunetă a devenit ceva mai rezervată, alegând să-şi etaleze posteriorul bombat.

Margherita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani face furori pe oriunde se ducea, la TV, la vreun eveniment monden, iar bărbaţii ar face orice să o vadă măcar o dată dezbăcată.

În urmă cu un an, Margherita a profitat din plin de căldura insuportabilă de afară şi, conştientă de atuurile sale fizice, fata Clejanilor a renunţat imediat la sutienul costumului de baie şi s-a întins pe un şezlong cu sânii la vedere. CANCAN.RO, site-ul numărul 1 în România, a fost acolo şi i-a fotografiat silicoanele în toată splendoarea lor.

Margherita s-a făcut cunoscută în lumea muzicii de petrecere în urmă cu câţiva ani, reuşind să atragă atenţia asupra ei datorită talentului şi frumuseţii sale. Are numeroşi fani pe care i-a cucerit prin muzica sa, a apărut la numeroase emisiuni alături de familia ei. Deşi nu este de mult timp în lumea muzicii, a reuşit să se facă remarcată foarte repede.


Galerie Foto

margherita2
margherita focoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)