News Flash:

Demisia de onoare a lui Darius Valcov, ceruta la Timisoara!

15 Martie 2015
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
valcov
Premierul Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare ministrului Finantelor, Darius Valcov, intrucat un membru al Executivului urmarit penal nu poate avea decat o contributie negativa la imaginea Romaniei, a scris, sambata, pe Facebook, co-presedintele PNL Alina Gorghiu.
"Calitatea de urmarit penal intr-un dosar de coruptie il obliga pe ministrul Finantelor, dl Darius Valcov, sa demisioneze din Guvern. Ca jurist, respect prezumtia de nevinovatie, care i se aplica si domniei sale. Ca cetatean al Romaniei, am renuntat sa mai acord prezumtia de competenta ministrilor din cabinetul Ponta, dar imi doresc ca finantele tarii sa fie gestionate de o persoana a carei integritate nu este atinsa de nicio suspiciune de coruptie", a scris, sambata, pe Facebook, liderul liberalilor Alina Gorghiu.
Aceasta reaminteste ca, in raportul MCV din anul 2013, se mentioneaza ca este "esential pentru credibilitatea unui guvern ca persoanele care indeplinesc functii ministeriale sa se bucure de increderea publicului".
Totodata, Alina Gorghiu puncteaza faptul ca ministrul de Finante este reprezentantul Romaniei in relatia cu creditorii externi.
Co-presedintele PNL il acuza pe Victor Ponta ca nu observa "elefantul din bucatarie" si in loc sa-i ceara demisia de onoare lui Valcov, lauda contributia acestuia la Codul fiscal. Mediafax.ro

Galerie Foto

gorghiu_alina
darius valcov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004305 (s)