News Flash:

Iohannis admite ca invatamantul universitar si sportul de performanta sunt in suferinta

11 Martie 2015
1445 Vizualizari | 1 Comentarii
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Facultatea de Drept, ca trebuie sa admitem ca invatamantul universitar si sportul de performanta sunt in suferinta in Romania de astazi, pledand pentru repunerea in discutie, intr-un mod serios si angajant, a temei prezentei sportului in scoala.
Klaus Iohannis a participat la ceremonia lansarii oficiale a proiectului ”Candidatura Romaniei pentru Universiada de Vara 2021”, in cadrul careia a aratat ca ”participarea la competitiile sportive presupune munca asidua si perseverenta, disciplina si rigurozitate, fair-play, respectarea regulilor jocurilor, si pe acelasi principiu se poate cladi si un alt mod de a face politica”.
”Sunt dascal de profesie si stiu ca scoala romaneasca trebuie repusa pe picioare. Trebuie sa admitem ca invatamantul universitar si sportul de performanta sunt in suferinta in Romania de astazi, iar un astfel de eveniment este un bun prilej de regandire a prioritatilor de investitii in aceste domenii”, a aratat presedintele Iohannis.
El a precizat ca o competitie sportiva internationala, organizata in Romania, ar insemna beneficii economice si sociale, capital de imagine, investitii si incurajarea turismului, dar in acelasi timp ar insemna, prin participarea atator sportivi universitari, recunoasterea si rasplatirea valorii, muncii si dedicatiei.
”Initiativa dumneavoastra ofera cadrul de a repune in discutie, intr-un mod serios si angajant, teme precum prezenta sportului in scoala romaneasca, activitatea fizica si un mod de viata echilibrat. Intre gradul de sanatate al tinerilor si bunastarea nationala exista, fara indoiala, o legatura directa”, a tinut sa mentioneze Iohannis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005713 (s)