News Flash:

Decizie de ultima ora luata de RUBY! Cu ce trust media a semnat vedeta

30 Ianuarie 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
ruby in pat4
Ruby a semnat cu Antena 1. Bruneta si-a facut loc in echipa de vedete care va face show in noul sezon al emisiunii de divertisment ”Te cunosc de undeva?” Astfel, cantareata care a avut ultimul contract TV la PRO TV, in reality-show-ul ”Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, va deveni colega si de mic ecran cu o alta cantareata, Sore.
Acolo unde este o blonda, cu siguranta esteloc si pentru o bruneta. Sore, despre care Libertatea a anuntat in exclusivitate ca a semnat cu Antena 1, va fi colega la ”Te cunosc de undeva?” cu Ruby. Daca pana acum cele doua au impartit doar scena, de acum, vor imparti si platoul, pentru ca si miniona bruneta a acceptat provocarea transformarilor. Daca Sore a avut o activitate mai intensa in domeniul televiziunii, lansandu-se o data cu serialul ”Pariu cu viata”, la PRO TV, Ruby a avut doar contracte sezoniere la posturile care au dorit-o. Aceasta se intoarce practic la Antena 1, unde s-a numarat printre concurentii emisiunii ”Splash! Vedete la apa”, dupa un mic ocol prin curtea concurentei, unde a testat pe pielea ei vitregia junglei africane.
Asadar, interpreta hitului ”Stinge lumina” a intrat si ea in joc. Sore, insa, s-a numarat printre primii care au dus negocierile la bun sfarsit si au batut palma pentru inceperea colaborarii. Desi pana acum contractele ei au avut parafa postului rival PRO TV, iar ultimul job in televiziune a fost cel de prezentatoare a emisiunii ”Vorbeste lumea”, sub aceeasi sigla, de data aceasta cantareata inventata de televiziunea cu pricina a acceptat sa schimbe macazul.
Astfel, de luna viitoare, Sore si Ruby vor face spectacol la Antena 1, purtand masti si interpretand personaje care mai de care mai inedite, intr-un show de maxima audienta. Parteneri de distractie si, evident, concurenti, le vor fi Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, care a semnat si el, recent, contractul, si Iulian Adrian Popescu, zis Cuza, solisul trupei ”Noaptea tarziu”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)