News Flash:

Decalogul femeii cu orgasm multiplu

30 Ianuarie 2017
2315 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie2

Orgasmul feminin e premiul cuplului. Pentru ca orgasmul feminin o face pe doamna mai fertila, mai fericita, mai disponibila erotic pe viitor si mult mai calma.

Ok, stim toate cam cum ar trebui sa fie. Copiii ar trebui sa fie mereu cuminti, ar trebui sa fie pace in lume, sa nu mai existe saracie, si femeile sa aiba mereu orgasm.

 

Dar viata e imperfecta, si uite ca nu ne iese mereu chestia asta. Am vrea sa se intample cu strigaturi de fiecare data, dar de multe ori nu iese decat cu un mieunat politicos, 100% simulat si el, ca sa nu se simta domnul foarte inconfortabil.

 

Totul e sa nu intrebe „draga mea, cum a fost pentru tine?“

 

Si totusi, ce e orgasmul?

E un eveniment placut, in tot cazul. Inima isi accelereza bataile, respiratia devine mai alerta, in creier se descarca o cantitate de dopamina (hormon al satisfactiei) egala cu cea de la o priza buna de cocaina.

 

La femei, orgasmul se insoteste de contractii uterine (menite sa retina sperma partenerului pentru a concepe un copil – de aceea femeile care au orgasm cu partenerul sunt si mai predispuse la a concepe un copil spre deosebire de cele care evalueaza calitatea vopselei de pe tavan in timpul sexului).

 

Unele femei au in timpul orgasmului secretii fluide (asa numita „ejaculare feminina“, de fapt secretii ale glandelor Skene; deci nu e doar un efect special din filmele porno).

 

Sa mai spunem ca stimularea vaginala de dupa primul orgasm o face pe femeie sa devina din nou receptiva erotic si sa aiba si un al doilea? Chiar un al treilea? Dar sa nu vorbim acum despre inorogi, ci sa ne concentram pe stiinta.

 

De ce unele femei nu il au deloc?

„Jumatate din viata mea sexuala a fost o continua cautare a orgasmului. Mi-au trebuit sapte ani ca sa ating primul meu orgasm si simt cum ma scufund intr-un tipar negativ al esecului cu treaba asta; aproape ca nu il ating niciodata“, scria o nefericita citata in celebra (de acum) culegere de confesiuni intime femeiesti „Raportul Hite asupra Sexualitatii Feminine“, tradus la Nemira.

 

„Nu am atins niciodata orgasmul, sunt frigida“, spune alta. „O mare parte din mine e pur si simplu inchisa, inaccesibila. Cred ca sunt cateva lucruri care blocheaza fenomenul, toate avand legatura cu mintea mea.

 

Unul din ele e o istorie familiala urata (tatal vitreg m-a violat), iar celalalt e nevoia puternica de a mentine controlul in ceea ce priveste gandurile mele si nu pot sa ma sustrag acestei nevoi nici macar atunci cand fac sex.“

 

Nu ma mai bucur deloc de sex, pentru ca sunt obsedata de faptul ca doresc sa am orgasm si nu il pot avea, desi am incercat deja de un milion de ori“, spune alta femeie in cartea citata.

 

„Nu am avut niciodata orgasm in timpul casniciei si nici dupa aceea. Cred ca ceea ce mi-a vindecat frigiditatea a fost faptul ca am devenit mai independenta si in alte privinte, lucru pe care nu l-am reusit prin psihoterapie si o relatie de dragoste. Orgasmul, pentru mine, face parte din sentimentul de sine“, spune alta.

 

„Nu am avut orgasm probabil din cauza supracontrolului si a incapacitatii mele de a ma relaxa. Dupa ce mi-am dat seama ca este posibil sa am orgasm si acest lucru e benefic pentru mine si sotul meu si cred ca am dreptul sa am orgasm, am inceput sa il am!“

 

Iata ca orgasmul nu e doar ceva care tine de partile intime. Orgasmul e in aceeasi masura „opera“ creierului si creierul, se stie, e cel mai mare organ sexual al nostru.

 

Decalogul femeii cu orgasm multiplu:

Cunoaste-te pe tine insati. Nu degeaba spuneau vechii filozofi greci ca e foarte important sa te cunosti pe tine (desi nu cred ca se gandeau chiar la sex).

 

O buna cunoastere a anatomiei proprii face minuni. Exploreaza-ti zonele intime, citeste despre anatomia feminina.

 

Practica relaxarea. Femeile de mai sus spuneau toate ca nu se pot relaxa, si ca asta le face incapabile sa ajunga pe culmi. Pe culmile montane se ajunge cu efort, e adevarat, dar in pat logica e alta decat la sportul de anduranta: relaxarea, dispozitia ludica, umorul, acceptarea propriului corp ca fiind frumos si bun de oferit si de primit placere.

 

Stiu ca nu ajunge sa spui pur si simplu: „ma relaxez, ma relaxez, ma relaxez…“ pana cand o iei razna de stres, nu asta e ideea. Relaxarea e ceva gradual si se intampla si in afara dormitorului, sau mai ales acolo. Ca sa ai orgasm in dormitor e bine sa faci ceva terapie de relaxare si nu doar in scop sexual.

 

Verifica-ti sanatatea genitala. E posibil ca anorgasmia sa fie data de vaginism sau de alte probleme… acolo jos.

 

La nivel mental: anticipeaza, fa scenarii, cumpara-ti ceva lenjerie in care sa te simti bine si senzuala.

 

Creierul are nevoie de fantezie pentru a construi erotismul si de imaginatie. Nu te astepta sa ai orgasm daca singurele lucruri la care te gandesti zilnic sunt balanta contabila a firmei, notele proaste ale copiilor si urletele sefei.

 

Fa ceva exercitii cu sotul, iubitul, stati goi, giugiuliti-va fara sex de cateva ori. Orgasmul e incununarea dorintei, anticiparii, nu o chestie care se intampla mecanic, doar in virtutea unor anatomiei si hidraulicii.

 

Masturbeaza-te. Da, da. Fara jena si cu simt de raspundere. Fa-o de una singura si fa-o cu el. Daca tu singura nu iti dai voie sa simti placere, cum sa ti-o provoace dumnealui?! Ce sa faca bietul de el daca tu esti convinsa ca masturbarea e un pacat care cheama sfarsitul lumii?

 

Jucarii (dar nu pentru copii). Eva Longoria, (Gabrielle din „Neveste disperate“) spunea ca isi iubeste vibratorul. Ce vrei mai mult? Noi toate stim ca o jucarie poate face minuni si poate suplini un barbat.

 

Doar ca noi, femeile sensibile, mai vrem si sentimente… Ei, uneori e bine sa ne descurcam fara ele. Sa fim independente. Cititi mai sus despre doamna care a avut orgasm cand a devenit mai independenta.

 

Sex la telefon. Ce poate fi mai excitant decat fanteziile impartasite? Barbatul tau va crede ca il suna sefa, dar surpriza! La inceput s-ar putea sa te intrebe ce te-a apucat, dar o sa-si revina.

 

Nimeni nu rezista la asa ceva. In plus, anticiparea a fost declarata de un grup de stundenti mai interesanta decat actul in sine. Asta contribuie la ideea ca avem un creier cu un rol enorm in satisfactia sexuala. Pana la urma, dopaminele unde se secreta?!

 

Oralitatea nu e doar stilul prozei lui Ion Creanga. Multe femei declara ca ajung la orgasm daca li se face sex oral. Lasa pudoarea deoparte si relaxeaza-te.

 

S-ar putea sa descoperi ca foarte usor astfel sa ajungi la marele O. Clitorisul e in afara vaginului, si poate ca domnul il nimereste mai bine cu limba decat cu penisul.

 

Rezolva conflictele cu el. Ceea ce se intampla in dormitor e reflectarea a ceea ce se intampla in afara lui, a certurilor in bucatarie, a ciorapilor aruncati in baie, etc.

 

Sexul e dependent de emotiile din cuplu. Daca emotiile sunt negative, cum sa iasa scantei in pat?

 

Cand nimic nu functioneaza, schimba barbatul. Noutatea sexuala poate fi stimulanta. Nu doar barbatii cauta o partenera noua de fiecare data, si femeile sunt excitate de un partener nou.

 

Sigur, nu e un sfat pentru toata lumea, ci doar pentru cele care cred ca sexul e o parte foarte importanta a vietii, ba chiar o proba eliminatorie, si daca la dormitor nu merge treaba, ea va deveni si in afara lui cam …flasca.


orgasmul feminin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)