News Flash:

De ce sunt atrase femeile de baietii rai?

8 Aprilie 2018
1632 Vizualizari | 0 Comentarii
baietii rai

Insa de ce sunt atrase femeile in viata reala de baietii rai? Motivele reale te-ar putea surprinde. Iata ce spun studiile:

Motivele pentru care femeile sunt atrase de baietii rai

1. Predispozitia femeilor pentru aceste tipuri de barbati

In timp ce societatea crede ca baietii rai sunt atractivi doar pentru modul in care se imbraca sau merg, s-a demonstrat stiintific ca femeile sunt mai atrase de barbatii cu tipuri de personalitate devianta. Un studiu realizat pe un esantion de aproximativ 1.000 de barbati si femei a concluzionat ca persoanele care au caracteristici ale personalitatilor patologice, precum impulsivitatea, imprudenta si narcisismul, au mai multi parteneri si copii in comparatie cu persoanele care nu au aceste trasaturi de personalitate. Cu alte cuvinte, caracteristicile acestea aparent negative pot fi de mare ajutor pentru atragerea mai multor parteneri. Prin urmare, baietii rai sunt adesea perceputi ca fiind mai atractivi.

2. Ceasul biologic te convinge sa faci aceste alegeri

Daca te intrebi de ce esti atrasa de acesti barbati, poate fi vorba despre un rezultat al dorintei tale interioare de a avea copii. Un studiu realizat in acest domeniu a dezvaluit faptul ca femeile care sunt la ovulatie percep barbatii frumosi si incapatanati drept parteneri mai atragatori.

In plus, femeile la ovulatie cred ca aceste caracteristici de baieti rai, inclusiv atitudinea aventuroasa, ii transforma pe barbati in tati mai buni pentru potentialii lor copii. 

3. Ti-e frica de angajamente

In multe cazuri, femeile se indragostesc de barbati care nu sunt capabili de angajamente, deoarece si lor le este frica de angajamente. Iar prin relatiile cu acesti barbati, femeile evita riscul de a fi ranite, pentru ca stiu deja, de la inceputul relatiei, ca timpul petrecut impreuna va fi unul scurt. Cu toate ca aceasta abordare a relatiilor te-ar putea ajuta sa eviti factorii de stres, anxietatea si suferinta corelate cu relatiile, fobia de angajament te poate impiedica sa te conectezi cu adevarat din punct de vedere emotional si fizic.

4. Cred ca ii pot schimba

Femeile se pot indragosti de aceste tipuri de barbati si pentru ca au impresia ca ii pot schimba. Cu toate acestea, daca incerci sa construiesti o relatie bazata pe nevoia si dorinta de a schimba comportamentul partenerului tau, esti pe o cale daunatoare si distructiva.

sursa: eva.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008642 (s)