News Flash:

Principalele 5 probleme ale romanilor in intimitate

6 Aprilie 2018
979 Vizualizari | 0 Comentarii
sex disconfort

Activitatea sexuala are un rol importat în relatia de cuplu. Cand apar probleme legate de sex, atunci pot sa apara certurile, infidelitatea sau chiar despartirile. Iata care sunt problemele romanilor în dormitor.

Problemele romanilor în dormitor

1. Cuplurile fac sex rar si de aceea se ajunge la infidelitate. Specialistii sustin ca din cauza lipsei activitatii sexuale, multi ajung la un moment dat sa îsi însele partenerii de cuplu. Este un semn ca relatia nu îi mulumeste. În urma infidelitatii, este psibil ca acel cuplu sa ramana împreuna si chiar sa devina mai unit. Pe de alta parte, este posibil ca cei doi parteneri sa se desparta.

2. Lipseste dorinta de a face sex. Se poate întampla ca în cuplu, dorinta sexuala a partenerilor sa fie diferita. Mai exact, unul dintre ei sa aiba o dorinta mai accentuata decat celalalt. Specialistii sustin ca sexul nu trebuie sa se rezume numai la dorinta de a ajunge la orgasm. De asemenea, este important sa existe o conexiune între parteneri. Cei doi parteneri trebuie sa se relaxeze, sa se simta confortabil din punct de vedere emotional.

Ce isi doresc barbatii in dormitor 

3. Ejacularea precoce este o alta problema cu care se confrunta cuplurile din Romania. Este o problema care poate fi deranjanta si pentru femei, nu numai pentru barbati. Cei care au aceasta problema se simt jenati si încep sa creada ca partenerele lor vor ajunge la un moment dat la infidelitate.

4. Sexul devine mult prea monoton. Este una dintre problemele pe care cuplurile le au cand vine vorba despre sex. Specialistii recomanda ca în astfel de situatii cei doi parteneri sa fie creativi, astfel încat sa scape de monotonia suparatoare.

5. Nu mai au timp pentru sex. Multe cupluri sunt ocupate. Fiecare partener are prorpia viata sociala, un loc de munca etc. si, mai mult decat atat, cei doi refuza sa faca din sex o activitate programata. Vor ca totul sa fie spontan. Însa nu au timp pentru asta.


activitatea sexuala sex ejacularea precoce
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005349 (s)