News Flash:

De ce merge un baietel la mormantul fratelui geaman?

9 Februarie 2018
937 Vizualizari | 0 Comentarii
mormant cimitir

Povestea lui Walker Myrick este una emotionanta. Merge frecvent la mormantul fratelui sau geaman pentru ca amintirea lui sa fie mereu vie. Desi nu l-a cunoscut, intre cei doi exista o legatura puternica pe care nici macar moartea nu a putut sa o distruga. Avea 5 ani cand i-a cerut mamei lui sa mearga sa il viziteze pe Willis. De atunci, merge deseori la cimitir pentru a-i povesti fratelui sau diferite evenimente.

Un baietel merge la mormantul fratelui geaman pentru ca amintirea lui sa nu dispara
Walker Myrick nu si-a cunoscut fratele geaman. Din cauza unei boli rare care afecteaza gemenii ideentici, el a murit cat inca se afla in pantecul mamei. Insa lucrul acesta nu a impiedicat creare unei legaturi puternice intre cei doi copii.

Baietelul care are acum 9 ani ii roaga deseori pe parinti sa mearga cu el la cimitir pentru a vorbi cu fratele sau, Willis. Astfel, amintirea lui nu se va pierde niciodata. In plus, ii vorbeste despre lucrurile care se intampla in viata lui. Avea numai cinci ani cand a cerut prima data sa isi viziteze fratele. Voia sa ii spuna cum a fost prima zi la gradinita. Mama lui, Brooke Myrick, spunea ca in momentul in care l-a vazut pe copil stand langa mormant si vorbind cu fratele lui a stiut ca trebuie sa imortalizeze momentul.

Inca isi viziteaza fratele de sarbatori sau chiar si in zilele obisnuite. Mama copiilor crede ca intre cei doi s-a creat o legatura. Oricum, este un lucru stiut ca asa se intampla in cazul gemenilor identici. Acum, dupa ce si-a pierdut unul dintre copii, Brooke Myrick incearca sa atraga atentia asupra bolii rare care a cauzat moartea lui Willis. Ea si sotul ei nu stiau de existenta acelei boli, iar din partea medicilor nu au primit informatii cand Brooke era insarcinata. Ea spune ca nu este corect ce i s-a intamplat si ca nu il poate avea aproape si pe Willis. Insa, stie ca el traieste prin Walker.


walker myrick
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009758 (s)