News Flash:

De ce e recomandat să ai doar traineri de sex feminin într-un studio de videochat?

15 Octombrie 2020
1166 Vizualizari | 0 Comentarii

Te-ai gândit vreodată că te vei angaja într-un studio de videochat și în prima zi de muncă te vei trezi față în față cu un trainer de sex masculin? Cum ai reacționa în acest caz? Fără să avem ceva împotriva trainerilor de videochat bărbați care, credem noi, fac o treabă extrem de bună cu modelele de sex masculin, la Models4Models avem doar traineri de sex feminin care sunt și foste modele. Astfel tu și colegele tale veți beneficia de pe urma celui mai bun training de la persoane care au fost exact în locul vostru. De ce credem noi că un trainer de sex masculin  nu ar fi la fel de potrivit? Află în cele ce urmează!

Femeile înțeleg mai bine femeile

Poate suna ușor ciudat, dar sunt anumite probleme și sentimente cu care un bărbat pur și simplu nu va putea rezona. Când te simți incomod și ai nevoie de un sfat, îți va fi mult mai ușor să apelezi la un trainer care are același sex ca tine și probabil a trecut prin experiențe similare de viață. Poate că un bărbat te va înțelege și chiar va empatiza cu tine, dar îi va fi mult mai greu să îți dea un sfat, mai ales în probleme de natură mai personală. E pur și simplu o chestiune de perspectivă, o femeie fiind mult mai capabilă să rezoneze cu problemele altei femei, decât ar putea un bărbat.

Videochatul masculin e diferit de cel feminin

Să presupunem că trainerul de sex masculin are experiență de model, dar oare va fi cel mai potrivit să dea sfaturi pentru un model feminin? Mai ales la început, când avem de-a face cu un model începător în videochat, realizăm faptul că cel mai bun exemplu este o persoană care a trecut deja prin acest proces. Pur și simplu experiența unui model de sex feminin va fi diferită de cea a unui model masculin. Un trainer de videochat de sex feminin va putea să-ți ofere cele mai bune 4 sfaturi de videochat tocmai pentru că a trecut prin așa ceva, nu doar pentru că speculează pe marginea subiectului.

În plus, felul de a conversa și de a se purta al unei femei va fi extrem de diferit de cel al unui bărbat. Există mai multe semnale corporale pe care orice model trebuie să știe să le transmită și categoric acestea vor fi diferite în funcție de sexul modelului. În momentul în care vei lucra cu cele mai cunoscute și profitabile platforme de videochat, vei avea nevoie de cele mai bune sfaturi din domeniu pentru a domina competiția. Deși bărbații știu destul de bine care sunt lucrurile care îi atrag, doar o femeie te poate învăța cum să pui aceste lucruri în practică. 

Și în ceea ce privește rolul și aspectul există un oarecare impediment. Un trainer de sex masculin știe cum trebuie să arate un model și cum să se poarte. Dar va fi el în stare să-ți arate exact procedeul prin care te poți face mai frumoasă sau exact atitudinea pe care să o adopți?

Un trainer masculin poate crea inhibiții

Poate că modelele cu experiență nu vor fi deranjate de faptul că un trainer de sex  masculin le va privi și le va analiza mișcările, dar pentru colegele noi în această industrie, care pot fi timide mai ales la început, prezența unui trainer de sex masculin s-ar putea dovedi un impediment de netrecut. Nu oricine se simte confortabil să lucreze în timp ce este privită de o persoană de sex opus. În plus, prezența unui trainer de sex masculin poate crea o anumită tensiune între model și trainer, tensiune ce nu își are locul într-un cadru profesional.

De-abia așteptăm să te ajutăm să descoperi ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat, cu ajutorul echipei noastre de traineri formată doar din foste modele cu experiență de ani de zile în această industrie. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006692 (s)