News Flash:

De cate ori folosesti un prosop inainte sa-l speli

4 Martie 2018
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
prosop

De cate ori folosesti un prosop inainte de a-l spala? Evident depinde despre ce prosop este vorba. Opinia specialistilor care au analizat aceasta problema este urmatoarea.
Un prosop trebuie spalat dupa mai multe utilizari, in functie de destinata pe care o are. Iata detaliile si toate raspunsurile posibile la intrebarea de cate ori folosesti un prosop inainte de a-l spala.

Prosoapele de mana, adica cele pe care le folosesti de fiecare data cand te stergi, dupa ce te-ai spalat pe maini se pot refolosi doua-trei zile. Ideal este ca fiecare membru al familiei sa aiba prosopul lui, caz in care acestea pot fi folosite trei-patru zile. Daca pentru sters pe mani exista un prosop colectiv, maxim trei zile.


Musafirii trebuie sa primeasca un prosop curat, pentru sters pe maini! Este obligatoriu si ca regula de politete si pentru buna igiena a familiei.
Prosoapele de baie si cele pe care le folosesti dupa dus trebuie spalate dupa trei sau patru utilizari. Folosite mai mult prosoapele pot dezvolta bacterii si mucegai.

Este foarte important ca prosoapele sa fie corect atarnate, astfel incat sa aiba posibilitatea de a se usca dupa folosire. Tine meru fereastra de la baie deschisa, sau in absenta acesteia ori cand nu se poate (iarna), foloseste un ventilator sau aeriseste 15 minute dupa dus sau baie.
Tine prosoapele murdare intr-un cos de rachita pentru a se ventila si a nu prinde miros urat. Daca un prosop mucegaieste, este obligatoriu sa-l speli cu apa clocotita si sa-l clatesti cu otet pentru a indeparta sporii care pot fi toxici pentru piela ta si pot ataca tesatura.


prosop musafirii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006132 (s)