News Flash:

L-a baut mai multe nopti la rand, inainte de a adormi, apoi s-a urcat pe cantar. Nu i-a venit sa creada

4 Martie 2018
934 Vizualizari | 0 Comentarii
suc

Trebuie stiut faptul ca e important sa iti detoxifiezi organismul. Prin detoxifiere elimini toxinele si compusii cancerosi din organism. Corpul uman se detoxifica natural zilnic, acesta fiind un proces normal al organismului.
Detoxifierea este una din cele mai elementare functii automate ale corpului prin care se elimina si se neutralizeaza toxinele prin intermediul colonului, al ficatului, al rinichilor, plamanilor, al limfei si al pielii.

Din nefericire, in vremurile noastre organismului ii este greu sa tina pasul cu nivelul de poluare al aerului si cu apa si mancarea pe care le consumam. Dieta noastra „chimica” ce contine prea multe proteine de origine animala, grasimi saturate si supra-saturate, prea multa cofeina si alcool ne altereaza radical ecosistemul intern.
Detoxifierea prin cure si bauturi speciale de curatare reprezinta cel mai bun mod de a ajuta sistemul natural al corpului de auto-purificare.

In acest articol va vom arata cum sa faceti o bautura naturala ce va va imbunatati sistemul imunitar si metabolisml si va va curata corpul de toate toxinele daunatoare, ajutandu-va totodata sa slabiti.
Tesutul adipos din zona abdominala, sau faimoasa „burtica” este asociata cu probleme de sanatate cum ar fi: diabet, tensiune ridicata si boli cardiovasculare. Cateva studii au confirmat legatura dintre grasimea abdominala si diabetul de tip 2.

Printre metodele de a scapa de grasimea abdominala se numara exercitiile, o dieta sanatoasa, sau sucurile naturiste.
Iata o reteta naturista cu proprietati incredibile pentru inlaturarea grasimii abdominale.Aceasta contine unul din cele mai eficiente ingrediente care arde grasimea:

Ingrediente:
– 1/2 lamaie
– 1 castravete
– 1 lingurita de ghimbir ras
– putin patrunjel
– 1/3 cana cu apa


Instructiuni:
Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca-le pana se omogenizeaza. Trebuie sa bei aceasta bautura in fiecare noapte inainte de somn iar rezultatele te vor soca.
 


tesutul adipos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)