News Flash:

De astazi se pot plati impozitele la Timisoara

16 Ianuarie 2017
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
impozit
Luni este prima zi in care se incaseaza impozite la Timisoara. Functionarii Directiei Fiscale din cadrul Primariei Timisoara revin la programul normal de lucru.
Gata cu vacanta, oficial, la Timisoara! 16 ianuarie este prima zi in care timisorenii isi pot plati impozitele la Directia Fiscala de langa Primaria Timisoara. Biroul Evidenta Contribuabili si Incasari Bugetare a incasat doar amenzi in primele zile ale acestui an.
„Acum lucram pe inchidere-deschidere. Eu zic ca am realizat ce am vrut sa facem pe anul trecut. Nu intentionam sa angajam cheltuieli fara a avea asigurate resurse. Noi am inceput sa lucram cu publicul din 3 ianuarie, dar nu cu privire la incasarea impozitelor pe cladiri, terenuri si mijloace de transport, cele cu obligatii prestabilite. Am incasat amenzi, taxe de timbru, taxe judiciare de timbru, toate aceste elemente care nu au la baza un calcul al unei sume. Impozitele le incasam din 16 ianuarie. Am inchis anul fiscal 2016, acum se calculeaza impozitele aferente anului 2016”, ne-a declarat Adrian Bodo, directorul Directiei Fiscale, scrie tion.ro.
Valoarea taxelor si impozitelor pe anul 2017 a fost stabilita inca de la sfarsitul anului trecut de catre consilierii locali. Unele taxe au disparut, iar in alte situatii timisorenii platesc impozite mai mici. Impozitul pe cladiri pentru persoane fizice a scazut la cota de 0,08%, de la 0,1%, iar in ceea ce priveste cladirile nerezidentiale se plateste doar 0,2%, de la 0,6%. In continuare, cei care isi achita darile catre bugetul local cu anticipatie, adica integral pentru tot anul, pana in 31 martie, beneficiaza de reducere de 10%.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006829 (s)