News Flash:

Dan Sova a venit la ICCJ

21 Septembrie 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
sova dan
Senatorul Dan Sova a venit, luni, la instanta suprema, unde vor fi luate in discutie masurile preventive din dosarul "Turceni-Rovinari", in care este acuzat alaturi de premierul Victor Ponta si de seful Completului Energetic Rovinari, Laurentiu Ciurel.
Dan Sova nu a facut declaratii la intrarea in sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), unde a venit insotit de avocatul sau.
Pana la ora transmiterii acestei stiri, premierul Victor Ponta nu a venit la ICCJ, iar surse judicare spun ca acesta ar urma sa fie reprezentat de un avocat. De altfel, premierul Victor Ponta este prezent la sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se discuta despre situatia acestuia la conducerea Guvernului, dupa ce a fost trimis in judecata.
Judecatorul de camera preliminara de la instanta suprema ia in discutie, de la ora 12.00, masurile asiguratorii si preventive dispuse de procurori in dosarul "Turceni-Rovinari".
Judecarea dosarului "Turceni-Rovinari", in care sunt acuzati premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, are loc in aceeasi zi in care in Comitetul Executiv National al PSD se va discuta, printre altele, si sustinerea premierului dupa trimiterea in judecata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.8095 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006589 (s)