News Flash:

Dan Bittman, refuzat de Andreea Marin

26 Ianuarie 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
dan bitman
Lui Dan Bittman nu i-a mers cu Andreea Marin! Artistul, care a avut de-a lungul timpul relatii cu femei frumoase si celebre, a povestit sincer ca fosta "Zana" i-a refuzat avansurile amoroase, desi a fost destul de insistent.
Dan Bittman a facut dezvaluiri despre viata lui amoroasa. Invitat la „Xtra Night Show”, de la Antena 1, artistul a fost pus sa numeasca o vedeta care i-a refuzat avansurile. Cu o sinceritate debordanta, solistul trupei Holograf a martuirisit, spre surprinderea tuturor, ca Andreea Marin este una dintre redutele necucerite.
 "Si uite ce noroc a avut, numai de… Ea pe vremea aia era… Ea a tintit intotdeauna foarte sus”, a spus cantaretul facand referire la situatia actuala a vedetei care a intentat actele de divort de cel de-al treilea sot, urmand ca la mijlocul lunii februarie sa aiba infatisare la tribunal cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk. Intrebat daca atunci cand este refuzat continua sa incerce, artistul a explicat ca nu renunta asa usor, dar ca are metode elegante pentru a-si atinge scopul.  
De ani buni, Dan Bittman formeaza un cuplu cu Liliana Stefan. Cei doi au impreuna trei baieti, Alex (18 ani), Patrick Noah (14 ani) si Mark (11 ani).

andreea marin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007055 (s)