News Flash:

Dacian Ciolos si fostul ministru de Finante Anca Dragu, la audieri privind "gaura din buget"

26 Ianuarie 2017
938 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos2
Comisia de ancheta privind rectificarile din 2017 trebuie sa ii mai audieze pe fostul premier Dacian Ciolos, fostul ministru de Finante Anca Dragu, reprezentantii Consiliului Fiscal si ai Curtii de Conturi, dupa care va finaliza, cel mai probabil dupa votul asupra bugetului pe 2017, si raportul.
"Ii invitam la audieri pe fostul premier, pe fostul ministru de Finante, pe reprezentantii Consiliul Fiscal, cei ai Curtii de Conturi ca sa vedem si raportul lor si pe urma sa tragem si noi concluziile", a precizat, joi, presedintele Comisiei de Buget din Senat, Viorel Arcas, scrie Mediafax.ro.
"Daca obtinem decalarea termenului, probabil ca o sa il avem dupa ce se termina lucrarile pe buget, dupa ce bugetul va fi votat in plen", a spus presedintele Comisiei de buget a Camerei, Leonard Badea, despre raportul comisiei de ancheta.
"Avem anumite puncte de vedere care sunt preliminare la momentul acesta, asteptam ca sa audiem si sa incheiem aceasta activitate de analiza. Noi am solicitat Birourilor Permanente o prelungire a termenelor, avand motive obiective, stim clar ca o sa vina bugetul. De asemenea, sunt motive legate de datele care sunt prezentate pe executie de ministerul Finantelor. Asteptam un raspuns de la Birourile Permanente si vom stabili un program in functie de acest raspuns pentru a ne incadra exact in termenul ce va fi stabilit de Birourile Permanente", a mai spus Badea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005137 (s)