News Flash:

Daca amesteci o lingurita de zeama de lamaie cu una de ulei de masline poti obtine un preparat foarte sanatos. Iata pentru ce afectiuni

30 Mai 2018
911 Vizualizari | 0 Comentarii
zeama de lamaie

Combinatia suc de lamaie si ulei de masline este una dintre cele mai puternice amestecuri oferite de natura pentru rezolvarea diverselor afectiuni.

Nu trebuie decat sa puneti ulei de masline si suc de lamaie intr-o lingura si sa experimentati urmatoarele beneficii pentru sanatate:
Calmareaza durerile reumatice sau de articulatii. Puterea antiinflamatorie a acestei combinatii reduce durerile de oase si de articulatii. Se consuma o lingura in fiecare dimineata.

Imbunatateste sanatatea inimii. Pe langa puterea antiinflamatorie a uleiului de masline, acesta contine multe vitamine si acizi grasi, ce controleaza si imbunatatesc circulatia sangvina si regleaza nivelul de colesterol.

Hidratarea de care ai nevoie

Piele, par si unghii sanatoase si mai hidratate. Daca aveti unghii care se exfoliaza mereu, tineti-le 10 minute intr-un bol cu suc de lamaie si ulei de masline inainte de culcare. Ori de cate ori aveti ocazia, ungeti unghiile cu acest preparat pentru a fi mai tari, mai stralucitoare.

Parul si pielea sunt foarte importante si vorbesc despre sanatatea omului.Cand acestea doua sufera, acest preparat este de mare ajutor. Ajuta parul sa scape de matreata si il lasa mai moale, mai hidratat si mai stralucitor. Pielea si tenul vor fi extrem de hidratate si catifelate daca sunt unse regulat cu acest amestec.

Elimina constipatia. Acest amestec simplu si eficient are puternice efecte antioxidante si ajuta procesul digestiei. Activeaza functia vezicii urinare si va scapa de constipatie prin puterea de lubrifiere a mucoasei digestive.
Dreneaza vezica biliara si ficatul. Oboseala, stresul si alimentatia incorecta obosesc excesiv ficatul si vezica biliara. Acestea dau stari neplacute, de la dureri de cap si ameteli, la stari de greata si voma. Sucul de lamaie si uleiul de masline ajuta la drenarea bilei si ficatului, ajutandu-le sa elimine substantele toxice din organism.
 


elimina constipatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007794 (s)