News Flash:

Cazul care a uimit medicina! S-a vindecat singur de cancer! Reteta barbatului. Medicii au fost socati. Iata ce a facut

29 Mai 2018
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer de plamani

Cu treizeci de ani in urma, medicii din Croatia i-au spus lui Ante Kresich ca sufera de cancer pulmonar. Nu erau optimisti in privinta lui. I-au spus ca va muri. insa, barbatul a supravietuit. Kresich a explicat: ”Am plecat din spital in aprilie, iar in vara eram deja un barbat diferit. Cand am mers la medic, nu ii venea sa creada ca sunt inca in viata. Si medicilor nu le venea sa creada cand au vazut rezultatele analizelor pe care le-am facut.”
Potrivit analizelor, brbatul nu mai avea cancer. Acum, cei care il vad, nu pot sa creada ca la un moment dat a fost bolnav de cancer in faza terminala. Acum, este plin de energie si a dezaluit care este reteta care l-a vindecat de cancer. De fapt, multe persoane ii cer ajutorul cand se confrunta cu astfel de probleme de sanatate, grave. Iata care este reteta miraculoasa care l-a vindecat de cancer.

Ai nevoie de doua ingrediente:
– 2 radacini mari de ghimbir organic, taiate marunt sau date pe razatoare
– 2 cani de miere organica.

Pune cele doua ingrediente intr-un borcan de sticla si consuma cate o lingura din acest amestec de 3-4 ori pe zi. Este indicat sa folosesti o lingura din lemn sau din plastic, nu din metal.
Aceasta este reteta miraculoasa care l-a ajutat pe barbat sa se vindece de cancer. Nu ai nevoie decat de doua ingrediente simple. Le amesteci si apoi consumi acest amestec care l-a ajutat pe barbat sa se vindece de cancer, dupa ce medicii i-au spus ca nu mai are sanse si va muri in scurt timp. Au treuct treizeci de ani de atunci.
 
preluat de pe sanatatea

 


cancer pulmonar ghimbir miere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005433 (s)