News Flash:

Daca ai 10 din aceste 12 trasaturi, esti una dintre cele mai rare personalitati din lume

7 Mai 2018
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
m2 640x360

Myers si Briggs au dezvoltat sistemul de clasificare a persoanelor in categorii distincte pe baza trasaturilor lor si au facut unele cercetari asupra lor pentru a afla care sunt caracteristicile care fac pe cineva diferit de ceilalti si care trasaturi fac ca cineva sa fie cu adevarat deosebit fata de restul.

Cele patru categorii largi pe care le-au dezvoltat s-au bazat pe aceste trasaturi:

1) Introvertit / extrovertit

2) Intuitiv / senzitiv

3) Orientat spre rational / sentimente

4) Observator / judecator

Mai mult, s-a constatat ca cele mai rare tipuri de personalitate din lume au un set de combinatii care definesc celelalte calitati – introversiunea, intuitia, orientarea spre sentimente si judecarea.

Pe baza acestor subcategorii, trasaturile unor personalitati rare care au aparut sunt chiar mai interesante si te invitam sa testezi daca ai 10 din aceste 12 trasaturi pentru a afla daca esti un om rar!

Citeste mai departe:

12. Sunt orientati spre viitor

Oamenii din aceasta categorie se gandesc mereu la viitor. Ei nu sunt legati de bagajele trecutului si nici nu-si angajeaza mintea in trivialitatile vietii cotidiene. Ei au un plan, o viziune pentru viitor, pe care trebuie sa le indeplineasca. Este directia spre viitor care ii impinge sa continue sa mearga inainte, neincetat si neobositi.

11. Sunt cautatorii adevarului

Ei au o abilitate ciudata de a vedea prin minciuni si inselaciune. Ca un detector de minciuni, ei sunt deseori constienti cand sunt mintiti. Cu toate acestea, ei raman neatinsi, deoarece stiu ca vor afla adevarul singuri. Ei ar merge la extreme pentru a cunoaste binele de rau si nu s-ar odihni pana nu sunt convinsi de adevar.

10. Au incredere in instinctele lor mai mult decat au incredere in altceva
Intuitia este o calitate rara pe care o poseda si nu o multime de oameni pot pretinde ca intestinul lor ii ghideaza corect. Acesta este motivul pentru care altii cauta validari externe pentru a sti daca au dreptate sau se inseala.

Oamenii intuitivi, totusi, au incredere in instinctele lor. Ei au invatat sa le perfectioneze si sa le asculte. Deci, daca intestinul lor le spune un lucru si lumea altceva, ei stiu exact in cine sa aiba incredere si au dreptate de cele mai multe ori.

9. Lucreaza din greu, foarte greu

Acesti oameni nu sunt genul care se indeparteaza de munca onesta. Ei au un plan, asa cum am mentionat mai devreme, si nu lasa nici o singura piatra neintoarsa pentru a atinge scopul pe care l-au visat. Daca munca grea nu functioneaza, ei lucreaza inteligent, dar lucreaza totusi. O abordare unica fata de un vis este ceea ce ii separa atat de distinctiv.

8. Ei sunt sensibili si empatici

Exista o parte sensibila pe care, in general, nu o dezvaluie altora. Dar daca observi actiunile lor, vei vedea ca sunt intotdeauna gata sa ajute, sa asculte si sa inteleaga lucrurile din punctul tau de vedere. Ei au capacitatea de a vedea lucruri din perspectiva ta, ceea ce ii face empatici incredibili.

7. Sunt extrem de selectivi legat de prietenii lor

Persoanele care apartin acestui tip de personalitate le permit acces in viata lor doar oamenilor in care pot sa aiba incredere orbeste. Ei intorc loialitatea in aceeasi masura, dar trebuie sa fii extrem de semnificativ pentru a le castiga increderea.

Ei pot sa vorbeasca cu tine si chiar sa-si petreaca mult timp cu tine, dar ei n-ar lasa niciodata sa le cunosti gandurile lor interioare pana cand nu ti-ai dovedit seriozitatea. Poate suna ca aroganta, dar odata ce ai trecut testul, fii sigur ca ai gasit un prieten care si-ar da viata pentru tine daca e nevoie de asta.

6. Ei sunt adevarati singuratici

Ratacind in propriile lor lumi, ei sunt adevaratii singuratici ai planetei. Nu este pentru ca ei detesta compania, sunt de fapt buni cu oamenii, ci pentru ca gasesc cu adevarat dificil sa descopere pe cineva ca ei (evident fiindca ei insisi sunt rari).
Compania unor oameni cu minte asemanatoare este ceea ce cauta cel mai mult si daca nu o gasesc, nu ii deranjeaza sa mearga singuri. Ei ar prefera sa nu aiba nicio companie decat compania celor care nu ii inteleg.

5. Sunt cei care rezolva probleme

In timp ce altii ar putea fi ocupati criticandu-se reciproc si aratand probleme, acesti oameni vor fi ocupati sa gaseasca o solutie. Ei stiu cat de usor este sa gaseasca o problema si stiu, de asemenea, ca nu toata lumea este capabila sa o solutioneze, asa ca isi asuma ei insisi rezolvarea acesteia.

Ei inspira creativitate si gandesc in afara cutiei si, de cele mai multe ori, vor gasi solutia prin inteligenta si perseverenta.

4. Pot citi oamenii

Ei sunt sensibili si empatici, dupa cum deja stim, deci nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca ei sunt, de asemenea, cititori excelenti. Daca ii observi, ii vei gasi observandu-te, analizandu-te (nu intr-un mod infiorator) in incercarea de a te intelege.

Ei iti vor citi limbajul corpului, cea mai mica schimbare in tonul vocii tale, vor observa miscarea ochilor tai si multe alte lucruri pentru a sti daca esti cine spui tu ca esti. Si poti fi sigur, sunt excelenti in aceasta prin ani de practica.

3. Ei sunt plini de contradictii si de complexitate

Avand in vedere lucrurile pe care le fac, este evident ca au o personalitate multi-stratificata, profunda si complexa. De asemenea, acestia sunt, de obicei, dincolo de alb-negrul realitatii. Pentru ei, viata este mereu gri.

Ei sunt cei care privesc nuantele, inteleg complexitatea si reactioneaza in consecinta, atunci este oare prea greu de inteles ca si personalitatile lor sunt pline de contradictii?

2. Este totul sau nimic

Chiar daca traiesc in zona gri a realitatii, cand vine vorba de angajamentul fata de ceva sau de cineva, este intotdeauna totul sau nimic. Fie te iubesc ca viata lor, fie te indeparteaza ca un strain.
Fie isi vor face perfect meseria, fie nu vor lucra in ea inca de la inceput. Mediocritatea este o anatema pentru ei si doar excelenta este ceea ce cauta. Aceasta este atitudinea care le da avant si ii propulseaza.

1. Ei sunt cititori / scriitori / iubesc sa faca oricare dintre aceste lucruri

De cele mai multe ori, sunt cititori, scriitori sau iubesc sa faca oricare din aceste lucruri. Pur si simplu ei nu cred in comunicare verbala (ei nu vorbesc), dar chiar si ei au nevoie sa isi exprime gandurile, asa ca se rezuma la a le scrie.

Scrisul, prin urmare, devine o alegere buna pentru ei sa se faca auziti. Cititul ajuta si el, deoarece ii ajuta sa inteleaga mai multe despre oameni si lucruri. Si, din moment ce le ofera si o pauza de la lumea obisnuita, ei imbratiseaza aceasta alegere foarte serios.

Acum, daca ai cel putin 10 din aceste 12 calitati, atunci ar trebui sa fii mandru ca esti una dintre cele mai rare tipuri de personalitate din lume.


sentimente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007547 (s)