News Flash:

Cum va fi VREMEA marti si miercuri

23 Februarie 2015
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in toata tara, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice; temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 17 grade, iar cele minime, in general, intre 1 si 7 grade.
In sudul si in estul teritoriului cerul se va mentine mai mult noros si local vor fi ploi slabe si burnite. In celelalte zone innorarile vor fi temporare, iar ploile izolate. La munte, la altitudini de peste 1800 m, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat. Pe arii restranse va fi ceata.

BUCURESTI
Vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal in luna februarie, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 5...6 grade. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

MIERCURI
Valorile termice se vor mentine mult mai ridicate comparativ cu mediile climatologice caracteristice acestei date in majoritatea zonelor. Cerul va prezenta innorari si va ploua in mare parte din tara. Ploile vor fi mai frecvente in cursul serii si al noptii in regiunile din sud si sud-vest, unde vor fi mai ales averse, posibil izolat si descarcari electrice, iar pe arii restranse in special in zona deluroasa si montana din Banat, Oltenia si Muntenia se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate. La munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari locale, temporare la munte si in partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 14 grade, izolat mai ridicate in zonele de deal din vest si centru; minimele termice vor fi cuprinse in general intre 1 si 7 grade. Izolat si trecator va fi ceata.

bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004825 (s)