News Flash:

Cum va fi vremea la sfarsit de saptamana

20 Octombrie 2016
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme rece si ploi
Avem o incalzire treptata. Doar prin sud si est ramanem cu temperaturi modeste. Domina atmosfera inchisa, o sa ploua slabsau vine burnita in est si sud-est, iar la noapte o sa ploua putin in vestul tarii.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei: vreme amestecata, nori multi, putin soare, poate si cativa stropi. Aici se incalzeste usor, dar ramanem cu vremea rece la amiaza. Pe timpul noptii se incalzeste: minimele ajung la 7 grade. In nordul Moldovei si in Bucovina innorarile persista, la fel si frigul, dar de plouat sunt sanse mai mari peste noapte. In nordul Transilvaniei si in Maramures vedem soarele din cand in cand si temperaturile salta cu 4 - 5 grade.

Vineri - multi nori, vant destul de activ si ceva ploi in noaptea de vineri spre sambata. Maxima urca usor, iar noaptea va fi destul de placuta in plan termic.

Sambata -  alta zi urata, cu ceva intensificari de vant si un pic de ploaie dimineata si seara. Maxima ajunge la normal.

Duminica - prindem atmosfera mohorata, cu ploi sau burnita pe seara si in noaptea urmatoare. Termic, nu mai avem probleme: valorile sunt acceptabile, chiar putin peste normal pe timpul noptii.

incalzire atmosfera inchisa ploua slab burnita moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006211 (s)