News Flash:

Cum va fi VREMEA in weekend in intreaga tara

19 Iunie 2015
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Sambata, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in cursul zilei in vest, centru si nord, dar si la munte, iar spre seara si noaptea, local in restul teritoriului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 28 de grade si vor caracteriza o vreme racoroasa in regiunile intracarpatice, iar cele minime intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral.
BUCURESTI
Vremea se va mentine apropiata de regimul termic normal, cu o maxima de 26...27 de grade si o minima de 14...16 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.
LA MUNTE
Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Valorile termice diurne vor marca o scadere usoara fata de intervalul anterior.

LA MARE
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil. cu unele innorari trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 21 de grade.

DUMINICA
IN TARA
Valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceasta perioada, vremea fiind racoroasa in regiunile estice si sud-estice. Cerul va avea innorari si indeosebi ziua va ploua in Muntenia, Dobrogea, in cea mai mare parte a Moldovei si a zonei montane si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat se vor semnala descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi racoroasa si in general instabila. Cerul va avea innorari si mai ales ziua local va ploua, iar izolat se pot cumula cantitati mai insemnate de apa. Vantul va sufla slab si moderat. Regimul termic nu va avea modificari semnificative fata de intervalul precedent.
LA MARE
Vremea va fi in general instabila si se va raci. Cerul va fi temporar noros si mai ales in timpul zilei. Pe arii relativ extinse, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 22 de grade, iar cele minime intre 16 si17 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 21 de grade.

bucuresti la munte la mare duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)