News Flash:

Cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana. Iata prognoza

22 Ianuarie 2016
1639 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea rece
Vineri, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasã dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade: -8 grade in depresiuni si Lunca Dunarii; 2 grade in Banat si in dealurile Olteniei. 

Cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse va ninge slab in Transilvania,Moldova, la munte, iar la inceputul intervalului posibil si in Dobrogea si Muntenia. Izolat, ziua si local noaptea, va fi ceatã asociatã cu chiciurã, mai ales in zonele joase de relief din sud. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in zona montanã, unde va spulbera zãpada, dar si in Moldova si pe litoral.

In Bucuresti, noaptea, vor fi conditii de ceatã asociatã cu chiciurã. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de -4 grade.

Sambata, vremea va fi in continuare deosebit de rece, geroasã mai ales dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, mai scãzute, izolat, spre -14 grade in Oltenia, Muntenia si in depresiuni. (0 grade in Dealurile de Vest si in Banat) Cerul va fi temporar noros si izolat vor fi conditii pentru fulguieli, in regiunile sudice, estice, iar noaptea in vest. Vantul va sufla slab si moderat. Se va semnala ceatã asociatã cu chiciurã, mai ales dimineata si noaptea, local in Oltenia, Muntenia, estul Transilvaniei si izolat in restul teritoriului.

In Bucuresti, vremea va fi in continuare deosebit de rece, geroasã mai ales dimineata si noaptea. Temperatura maximã va fi de -10...-9 grade. Cerul va fi temporar noros si mai ales noaptea se va semnala ceatã cu depunere de chiciurã. Vantul va sufla slab panã la moderat.

Duminica, in cea mai mare parte a tãrii, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasã mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -14 si -2 grade. (-14....-15 grade in sudul Olteniei si al Munteniei si 0...1 grad in Banat si dealurile de vest) Cerul va fi variabil, cu innorãri si pe arii restranse ceatã asociatã cu chiciurã si fulguieli in zonele joase de relief. Seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua in regiunile din jumãtatea de nord-vest, unde doar izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va continua sã fie deosebit de rece, geroasã mai ales dimineata si noaptea, cu o maximã a temperaturii aerului ce se va situa in jurul valorii de -10 grade. Nebulozitatea joasã va persista si indeosebi la inceputul si la sfarsitul intervalului va fi ceatã asociatã cu chiciurã si posibil fulguieli. Vantul va sufla slab panã la moderat.

Luni, vremea va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit pentru aceastã datã in majoritatea zonelor, geroasã dimineata si noaptea, indeosebi in sud si in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade. (-12...-13 grade in Campia Romana si 1...2 grade in vestul tarii si in dealurile Moldovei). Cerul va avea innorãri si va ninge, local in regiunile din jumãtatea esticã a teritoriului si doar izolat in rest. In zonele joase de relief din sud si sud-est, pe arii restranse va fi ceatã asociatã cu chiciurã. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

De marti, valorile termice vor marca o crestere in cea mai mare parte a tãrii. Probabilitatea de precipitatii va fi mai mare in a doua jumãtate a intervalului.

vineri moldova bucuresti ceat chiciur sambata duminica luni marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020331 (s)