News Flash:

Cum slabesti daca nu ai timp sa mergi la sala

15 Aprilie 2018
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
slabire fara dieta fb

Ca orice activitate care cere efort, mersul la sala nu este privit mereu cu prea multa incantare. Antrenamentul la sala este intr-adevar o metoda eficienta pentru tonifiere, slabire si sanatate, in special pentru persoanele care au o viata de birou si isi petrec mult timp dintr-o zi in aceeasi pozitie, insa ea nu este neaparat necesara. Daca nu iti place sa mergi la sala, gaseste alte activitati care sa iti tonifieze corpul si sa te ajute sa slabesti. 

Potrivit specialistilor in diete de slabit, pierderea in greutate este provocata intr-o proportie de 75% de felul in care mananci si intr-o proportie de doar 20-25% de miscarea fizica. Cu toate astea, persoanelor care vor sa slabeasca li se recomanda sa faca si exercitii fizice, pentru a evita slabirea masei musculare si, mai ales, pentru mentinerea sanatatii cardiovasculare.
 
1. Mergi mult pe jos 
Mersul pe jos este cea mai simpla forma de miscare, trebuie doar sa iti propui sa ajungi in locuri cat mai indepartate in plimbarile tale. Pe langa faptul ca te ajuta sa arzi calorii, mersul pe jos imbunatateste sanatatea inimii, mentine sanatatea oaselor, te ajuta sa te concentrezi mai bine, te scapa de stres si iti mentine muschii picioarelor tonifiati.

Bautura magica care te ajuta sa slabesti

2. Renunta la lift 
Cand renunti sa mergi la sala, este important sa cauti in jurul tau, cat mai multe moduri in care sa sa faci miscare. O metoda buna este sa nu mai iei niciodata liftul, urcatul scarilor este perfect pentru tonifierea coapselor. 
 
3. Scoate din meniul tau carbohidratii rafinati 
Daca vrei sa slabesti repede, incearca sa scoti din meniul tau toate produsele care contin faina alba si zahar alb. Alege orezul brun, pastele integrale, legumele, fructele, lintea, nautul, fasolea, quinoa si, in general, numai alimente naturale, neprocesate in vreun fel.
 
4. Renunta la sucuri 
Desi sucurile par niste bauturi inofensive, ele sunt pline de calorii care nici macar nu iti tin de foame. Consuma apa cu lamaie, ghimbir, ceai verde sau, pur si simplu, apa plata. Apa ajuta la detoxifiere, accelereaza tranzitul intestinal si ajuta toate organele din corp sa functioneze cum trebuie.
 
5. Asteapta sa ti se faca foame intre mese 

Cand corpul ramane fara combustibil se instaleaza senzatia de foame. Daca nu astepti sa ti se faca foame, inseamna ca alimentele de la ultima masa inca se mai digera, deci nu ai nevoie de hrana. Potrivit medicilor, foamea moderata, simtita de 3-4 ori pe zi, este un sentiment sanatos care ne ajuta sa mancam cat trebuie. 

Cura de slabire care a innebunit intreaga lume 
 
6. Ai grija sa ai mereu la tine niste fructe sau migdale 
De multe ori, cand senzatia de foame creste in intensitate, primul instinct este sa intri in primul supermarket si sa cumperi cat mai multe alimente de pe rafturi. Daca ai la tine mereu cateva fructe, seminte, nuci, migdale, atunci o sa iti potolesti foamea si o sa ai mai mult control asupra a ceea ce mananci la urmatoarea masa. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)