News Flash:

Cum sa-ti refaci dantura foarte rapid, daca locuiesti in Timisoara

17 Iunie 2021
643 Vizualizari | 0 Comentarii
clinica dentara

Te-ai întrebat vreodată cum poți obține o dantură sănătoasă și un zâmbet de vis la tine în oraș? Refacerea danturii reprezintă un subiect de interes pentru persoanele care își doresc o schimbare radicală în ceea ce privește aspectul estetic, dar și funcționalitatea danturii. Pentru cei mai mulți dintre noi, o dantură perfectă înseamnă încredere în propria persoană și mai mult respect de sine.

În zilele noastre, domeniul stomatologic oferă numeroase soluții de refacere a danturii, chiar și restaurarea totală a acesteia. Așadar, dacă ești din Timișoara și îți dorești o dantură sănătoasă și fără probleme întreaga viață, discută cu un medic specialist despre cum vrei să obții zâmbetul mult visat. Este bine să știi cămedicina dentară a evoluat foarte mult, iar astăzi te poți bucura de tratamente stomatologice ce sunt realizate cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație. Aceasta este foarte sigură și la mare căutare de către orice persoană care vrea să obțină o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect, chiar și într-o singură zi.Iată cumpoți să îți refaci dantura rapid și sigur dacă locuiești în Timișoara:

Implanturile dentare

Implanturile dentare vin în ajutorul timișorenilor și le redau zâmbetul mult visat, indiferent de numărul dinților pierduți. Această tehnică de refacere a danturii este cea mai sigură soluție atunci când vrei să-ți înlocuiești dinții naturali. Implantul dentar îți oferă o funcționalitate bună a danturii și un aspect estetic plăcut. Un avantaj al acestui tratament stomatologic este stabilitatea și siguranța lucrării protetice, cu care poți mânca, vorbi sau zâmbi în orice moment al zilei. Mai mult decât atât, îți oferă o schimbare majoră, deoarece vei zâmbi cu mai multă încredere. Un alt beneficiu al implanturilor dentare este reprezentat de protejarea dinților vecini, deoarece acestea se inserează în gingie și nu se ancorează de dinții naturali.

Coroanele dentare

Finalizarea unui tratament cu implanturi dentare este însoțită întotdeauna de realizarea coroanelor dentare. Cu ajutorul unei tehnologii moderne, aceste lucrări protetice sunt realizate într-o singură zi. Ca pacient, este foarte important să știi cum să alegi tipul de coroane dentare, iar acest lucru se face doar împreună cu medicul dentist. Există mai multe tipuri de coroane dentare care te pot ajuta să obții dinți perfecți, iar acestea sunt recomandate de către specialistconform nevoilor tale. De exemplu, coroanele dentare din ceramică reprezintă o alegere foarte bună, deoarece se realizează rapid, chiar și într-o singură oră și sunt foarte asemănătoare dinților naturali.

Conform Healthline, coroanele mai sunt recomandate și pentru refacerea dinților fracturați sau afectați de bruxism, deoarece împiedică migrarea acestora. Totodată, coroanele dentare îmbunătățesc atât funcționalitatea mușcăturii, cât și estetica zâmbetului.

Coroanele dentare mai sunt folosite și în cazul tratamentelor de canal. În momentul în care unul sau mai mulți dinți sunt tratați pe canal, specialistul recomandă întotdeauna coroanele dentare.

Un aspect foarte important atunci când ai implanturi și coroane dentare este respectarea unei igiene orale corecte, dar și prezența la cabinetul dentistului pentru controalele periodice. Menținerea unei igiene orale riguroase acasă, printr-un periaj dentar de cel puțin două ori pe zi, dar și folosirea altormijloace de curățare(ața dentară și apa gură), te vor ajuta să îmi menții dantura sănătoasă. De asemenea, este bine să mergi de două ori pe an și la igienizări profesionale, pentru îndepărtareaplăcii bacteriene și a tartrului dentar.

Fațetele dentare

Refacerea danturii cu ajutorul fațetelor dentare te ajută să scapi de micile imperfecțiuni de la nivelul dinților, precum: fisurile dentare, ciobirile sau chiar fracturile. Un astfel de tratamentconstă în realizarea unei consultații la un medic specialist, care evaluează cazul și observă ce tip de fațete are nevoie. Discuția dintre tine și medic se bazează pe ceea ce îți dorești mai exact, stabiliți împreună culoarea potrivităși forma pe care vrei săle obții. Fațetele dentare sunt de mai multe tipuri, pornind de la cele estetice, prin care poziția sau forma dintelui este îmbunătățităfoarte puțin, până la cele funcționale, prin care îți este redată funcția masticatorie. Tratamentul fațetelor dentare este complet nedureros, deoarece se realizează cu aparatură de ultimă generație. Totodată, timpul de realizare este unul foarte scurt.

Cu toate acestea, stomatologia reprezintă un domeniu dinamic și este în pas cu evoluția aparaturii moderne. Să-ți refaci dantura este o alegere esențială dacă îți dorești să înlocuiești dinții naturali pierduți sausă-ți corectezi imperfecțiunileapărute din cauza anumitor probleme orale. Cel mai bine este să discuți cu dentistul și să stabiliți de comun acord cum poți obține un zâmbet impecabil și o dantură perfectă și sănătoasă.


implanturile dentare coroanele dentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005140 (s)