News Flash:

Cum sa-ti recapeti frumusetea dupa nopti nedormite, oboseala, stres...

6 Mai 2015
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
oboseala
Dupa o petrecere, semnele de oboseala de pe tenul tau nu intarzie sa apara? Pentru a le indeparta aplica o masca revigoranta din doi morcovi rasi si o lingurita cu miere. Cu acest amestec se maseaza fata (cu miscari circulare) pentru a stimula circulatia sanguina. Vitaminele si mineralele din morcovi reimprospateaza tenul si-i redau supletea.

Masca din mar fiert hraneste tenul
Ai pielea uscata si se descuameaza? Nu te ingrijora caci poti incerca o masca nutritiva din mar fiert si lapte. Aceasta se prepara din doua mere si un pahar de lapte. Merele se curata de cotor si de coaja si se pun la fier in lapte. Cand au dat in clocot se pun in blender si se fac piure. Apoi se adauga laptele fiert, putin cate putin. Dupa ce s-a racit se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. La final se poate aplica si o crema cu efect antirid pentru a potenta efectul.
Si infuziile ajuta!
Pentru inviorarea tenului palid poti folosi o infuzie preparata din doua linguri de flori de arnica la 100 ml de apa. La fel de bine funtioneaza si infuzia de cimbru, tot sub forma de bai de abur. Acestea stimuleaza circulatia sangelui, inlatura celulele moarte si ajuta la regenerarea eficienta a tesuturilor.
Info: Pentru tenul scorojit poti incerca o masca din caimac de lapte asociat cu drojdie de bere. Se lasa pe fata 20 de minute. Aceasta masca se poate face de doua ori pe saptamana. Limpezeste tenul si previne aparitia petelor rosii, dar si a cosurilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)