News Flash:

Cum sa-ti calculezi vibratia nasterii - singurul numar care nu se schimba pe parcursul vietii si reprezinta calea în viata

8 Aprilie 2018
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
numerologie mare 2

Vibratia nasterii ne da ADN-ul nostru numerologic. Ne spune tot despre calitati, defecte, profesii si ne arata spre ce putem sa tindem în viitor.
 
Adunam toate numerele care compun data de nastere pana ajungem la un singur numar de la 1 la 9. Acesta este vibratia nasterii. Exemplu: daca esti nascut pe data de 02.07.1995 vei calcula asa: 2+7+1+9+9+5=33. Din nou aduni 3+3=6, deci 6 este vibratia nasterii tale.

1 - În general este un numar destul de puternic. În anul 2017 ei sunt extrem de avantajati. Toti cei care au vibratia nasterii 1 vor avea un an excelent. Sunt predispusi în viata sa aiba meserii de conducere.

2 Este un numar care are o energie feminina. Este un numar al vibratiei care predispune spre foarte multa cooperare. Persoanele vor avea ca meserii directori, administratori, în zona aceasta. Sunt foarte buni parteneri pentru cei cu vibratia 1.

3 Este pentru oameni deschisi, luminosi, care urmeaza o cariera în divertisment.Colaboreaza foarte bine cu vibratia nasterii 1 pentru ca sunt numere impare. Au foarte mare deschidere catre oameni. Sunt predispusi sa faca tot felul de afaceri mici, distractie, divertisment. E bine sa aiba putin grija la tot ce reprezinta zona rinichilor, sunt predispusi a avea anumite afectiuni în aceasta zona.

4 Este o vibratie destul de grea. Sunt predispusi spre foarte multa munca fizica. Meserii: agricultori, gradinari sau alte activitati fizice. Calea lor în viata este usor aparte pentru ca în prima parte a vietii trec peste niste obstacole, dar în partea a doua sunt în plin elan. Trebuie sa fie atenti la afectiunile picioarelor.

Cum iti influenteaza bunicii tai destinul?

5 Este un numar comunicativ. Poate sa faca o foarte buna cariera în tot ceea ce tine comunicarea publica, indiferent de forma pe care o ia comunicarea. Sunt foarte buni sfatuitori. Sunt oameni la fel ca numarul 3. Sunt predispusi spre calatorii, spre distractii. Poate sa transforme un hobby într-o cariera. E bine sa fie atenti în zona inimii: si ca organ si ca afectiuni amoroase.

6 Predispune la protectie foarte multa, la zona caminului si a familiei, a relatiilor frumoase. Ei sunt cei care vor oferi foarte multa protectie, sunt cei pe care ne putem baza oricand, la orice ora. Sunt extraordinar de saritori. Ca meserii: asistente, infirmiere, în zona aceasta. Simt nevoia în permanenta de a avea grija de ceilalti.

7 Este printre numerele care poate sa duca spre doua cai. Fie spre o specializare, stiinta, fie îndreptati spre latura psihologica. Cei apropiati cred ca sunt mai distanti, dar nu e asa. Sunt oameni care au foarte mare protectie divina. Sunt scosi din anumite situatii indiferent daca sunt grele sau usoare.

8 Este un numar aparte. Este un numar de energie feminina, dar are foarte mari oscilatii. Cei cu vibratia nasterii 8 trebuie sa învete lectia echilibrului în toate planurile vietii. Pot sa faca foarte multi bani. E bine sa fie usor atenti!

9 Este cel mai frumos. Este numarul generozitatii, sunt oameni care au o maxima generozitate, care au grija de ceilalti, care se implica în zona comunitatii. Pot face o cariera culminanta în ceea ce tine de voluntariat. Ei daruiesc prin excelenta. Sunt cei care pot sa transforme voluntariatul înt

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005988 (s)