News Flash:

Cum sa scapi de negi cu un singur truc - Simplu si usor!

6 Mai 2018
1569 Vizualizari | 0 Comentarii
negi

Despre cum scapi de negi exista o serie de trucuri si de sfaturi. Unele sunt avizate de medici, altele s-au popularizat pe retelele de socializare. Inainte de a descoperi cel mai simplu truc pentru a scapa de negii mici, e important sa aflam care este legatura intre negi si sistemul imunitar.

De ce apar negii?
Negii nu sunt bataturi, ci niste papule, adica leziuni cu continut solid care se simt la palpare si sunt ridicate fata de planul pielii. Negii pot aparea in orice zona a corpului, insa cele mai des intalnite locuri sunt mainile si degetele. Ele apar si pe scalp, gat, torace, talpa sau fata.

Infectia cu HPV, una din cele mai des intalnite cauze ale dezvoltarii negilor, mai ales daca apar brusc, este favorizata de microleziunile de la nivelul pielii si umezeala crescuta, dar si de transpiratia in exces.

Negii pot disparea de la sine intre 6 luni si 2 ani. Acestia creeaza un disconfort puternic si pot fi eliminati in multe cazuri prin excizie, ardere cu laser sau congelare cu azot lichid si indepartarea chirurgicala.

O alimentatie saraca in vitamina A, vitamina B si C si o odihna necorespunzatoare, dar si o igiena incorecta favorizeaza cresterea negilor.

Cum scapi usor de negi
Unul dintre alimentele recomandate pentru a scapa de negi este usturoiul. Usturoiul are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene. Ucide negii prin simpla frecare a acestuia de locul in care a aparut ‘buba’.

Tot ce trebuie sa faci este sa zdrobesti cativa catei de usturoi (2-3) si sa ii aplici pe locul afectat de negi. Acopera apoi portiunea de piele cu un bandaj si lasa ca alimentul sa isi faca efectul. Acest tratament trebuie urmat de doua ori pe zi, timp de 5 zile. Dupa cele cinci zile, negii ar trebui sa dispara.


sistemul imunitar negii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007143 (s)