News Flash:

Cum sa scapi de burta pentru totdeauna?

26 Aprilie 2018
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
burta2

Mananci intr-un mod corect si mergi la sala din cand in cand dar tot nu reusesti sa scapi de burtica inestetica.

Ce poti face in sensul asta?
Urmeaza aceste sfaturi pentru a putea obtine abdomenul mult dorit.

Cand mancam ?
Trebuie sa fim extrem de atenti la dieta noastra dar nu numai. Burta nu ar putea fi cauzate numai de grăsime, ci si din cauza aerului prins în sistemul digestiv. Dacă nu aveti un aport suficient de fibre (aveți nevoie de 25 până la 30 de grame pe zi) constipație poate provoca balonarea.

Pe de alta parte daca exageram cu fibrele, un exces de gaze este acumulat prin consumul de broccoli, mere si fasole. Din fericire, există de asemenea, alimentele pe care le puteți mânca – precum afinele , care diminueaza grasimea de pe abdomen,le poti consuma crude sau iti pot prepara un smoothie delicios.

Când faci Cardio?


Studiile arată că intervalul de exercitii facute, inclusiv în sesiunile cardio dimineuaza grasimea de pe stomac. Daca optezi pentru o serie de exercitii pe care le repeti zilnic sau alergi, mergi cu bicicleta si inoti poti adauga la aceasta rutina zilnica o serie de exercitii cardio intense,timp de 10 minute. Aceste exercitii iti vor seta metabolismul la capacitate maxima.

Cand sa faci exercitii de rezistenta?
Abdomenele de bază te pot ajuta la tonifiera abdomenul, dar ele tintesc numai anumiti muschi abdominali. Incearta sa introduci in rutina ta de exercitii plankul sau exercitii cu mingea sportiva, ce necesita o incordare a intregului corp dar si rezistenta. De asemenea poti incerca exercitii cu greutati.


mananci burtica inestetica dieta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007329 (s)