News Flash:

De ce apar, de fapt, pietrele la fiere si la rinichi?

25 Aprilie 2018
1725 Vizualizari | 0 Comentarii
pietre colecist rinichi cauze

Vezica biliara (sau colecistul) este un rezervor temporar al bilei, situat pe fata inferioara a ficatului. Este unita cu ficatul, de unde primeste bila, si cu duodenul, unde o elibereaza.


Problemele colecistului sunt variate, dar cele mai cunoscute sunt pietrele care apar, de obicei, in jurul varstei de 40 de ani, cand bioenergeticienii considera ca fiecare individ a acumulat destul de mult negativism incat sa isi blocheze calea de eliberare a bilei.

Atunci cand suntem extrem de combativi si de dornici de a avansa, dar suntem franati de anumite persoane din anturajul nostru, ne aflam in pericolul de a avea ganduri de nemultumire, manie si chiar agresivitate fata de aceste persoane.

Activitatea noastra, pe care o vrem impetuoasa, se deruleaza cu teama, cu angoase si lipsa de entuziasm
Acestea duc la blocaje energetice in zona colecistului, care, deseori, pot degenera in boala severa. Calculii biliari mai pot aparea si atunci cand nu suntem suficient de hotarati, cand ezitam prea mult intr-o activitate, cand ne lipseste curajul. Mentalul nostru este populat de ganduri negative, iar supararea si agresivitatea ne rod deopotriva.

Concluzie: Pentru a nu face pietre la fiere, trebuie sa avem mare atentie la lumea gandurilor pe care le intretinem. Trebuie sa invatam sa ne stapanim emotiile in ciuda situatiilor contrariante pe care le putem intalni. Si nu in ultimul rand, sa incetam sa mai judecam si sa mai acuzam pe cei care ne stau in cale. Fiecare persoana pe care o intalnim are rostul ei si nu intamplator a intrat in viata noastra.
Pietrele la rinichi sunt consecintele unui exces de autoritate
Problemele la rinichi, in special, pietrele, indica faptul ca nu exprimam ceea ce simtim. De regula, un exces de autoritate si nevoia de a-i controla pe ceilalti cauzeaza tensiuni care se rasfrang negativ asupra sanatatii rinichilor.
De asemenea, putem intalni astfel de probleme cand nu prea stim ceea ce vrem de la viata, nu ne putem decide asupra unui drum pe care sa il urmam si traim in incertitudine. Acest mod de viata genereaza complexe de inferioritate si, inconstient, avem convingerea ca nu suntem in stare sa fim fericiti, ca nu putem avea succes in actiunile noastre.

Urmarea este o revolta permanenta si de cele mai multe ori inconstienta impotriva noastra insine sau a celor din jur, o atitudine critica si sentimentul ca traim o injustitie

Concluzie:
Chiar daca ne este teama ca am putea sa-i ranim pe ceilalti, trebuie sa ne exprimam corect trairile interioare, sa ne acceptam emotiile, sa ne acceptam exact asa cum suntem. Trebuie sa incetam sa mai avem sentimentul de neputinta si trebuie sa cautam drumul nostru, cel care ni se potriveste si care ne defineste.

secretele.com


vezica biliara problemele colecistului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)