News Flash:

Cum sa decorezi o camera cu oglinzi?

14 Martie 2018
956 Vizualizari | 0 Comentarii
oglinda

Daca pui o oglinda intr-o camera, vei adauga un accesoriu de baza de care ai nevoie. Fie ca o montezi in hol sau in camera de zi, in camera copilului sau baie, adaugarea unei oglinzi aduce un plus de frumusete spatiului si in face mai mare. Oriunde intentionezi sa pui oglinda, asigura-te ca punctul de vedere este ceva demn de reflectie. O oglinda vizavi de o fereastra va reflecta un cadru minunat in aer liber si va da iluzia unei a doua ferestre.

Iata care sunt cele mai bune locuri din casa pentru a pune o oglinda
Deasupra unui birou este locul unde ai putea pune o oglinda. Daca ai un birou cu fata spre perete, atunci ai putea lua in calcul montarea unei oglinzi deasupra lui. Acest lucru te va ajuta sa faci biroul de acasa sa para mai mare, te vei simti confortabil/a si nu vei fi luat/ prin surprindere daca cineva din spatele se apropie de birou.

Langa usa de la intrare
Este o idee minunata sa ai o oglinda frumos montata undeva aproape de usa de la intrare. Este si mai bine daca exista un masuta sau o banca sub ea. Vei putea astfel sa retusezi machiajul, o suvita de par rebela, chiar inainte sa iesi din casa. Masuta iti va oferi spatiul undei vei putea pune cheile si geanta atunci cand te intorci acasa. De asemenea, un aranjament floral va arata foarte bine dublat de reflexia din oglinda!

Deasupra unui semineu
O oglinda dramatica instalata deasupra unui semineu va adauga caldura intr-o camera. Sau pune oglinzi de ambele parti ale semineului  pentru a face camera sa para si mai mare.

Pe masa
Daca iti plac lumanarile, atunci foloseste o oglinda pe post de tava. Acest lucru va duce la dublarea numarului de lumanari si lumina care acestea o emit.


pe masa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005214 (s)