News Flash:

Cum sa cureti corect masina de spalat rufe. E simplu si nu mai ai nevoie de alte solutii anti-calcar!

12 Mai 2018
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
masina de spalat

Masinile de spalat cu incarcatura frontala sunt eficiente din punct de vedere energetic si folosesc mai putin detergent decât cele cu incarcare superioara, dar uneori au tendinta de a pastra mucegaiul si mirosurile neplacute.
Daca curatati masina de spalat o data pe luna, veti mentine un aer proaspat in interior, dar veti avea si haine cu miros mai frumos.
Landia.ro va prezinta o metoda de curatare simpla, rapida si eco-friendly, cu produse pe care le aveti in mod uzual in casa.

De ce aveti nevoie:
2 cani de otet de 7%
1/4 cana de bicarbonat
1/4 cana apa
Burete pentru vase



Pasul 1: Amestecati bicarbonatul si apa intr-un castron mic si adaugati doua linguri de otet. Aceasta solutie va fi “detergentul” pentru curatarea masinii de spalat. Se toarna, separat, otetul intr-un vas.
Pasul 2: Adaugati amestecul de bicarbonat de sodiu in recipientul de detergent al masinii de spalat si turnati otetul in cuva.
Pasul 3: Porniti masina de spalat la temperatura maxima, de regula programul pentru lenjerii si prosoape si o lasati sa-si faca treaba pana la capat.
Pasul 4: Dupa ce ciclul de spalare s-a incheiat, curatati cu un burete de bucatarie uzual usa, garniturile din cauciuc si cuva. Nu uitati de sertarul pentru detergent! In final clatiti bine cu apa.
Daca urmati procedura o data pe luna, masina de spalat nu va avea nevoie de alte solutii pentru curatare, adesea scumpe si prea putin eficiente.

sursa: landia
 


amestecati bicarbonatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006644 (s)